Câți bani câștiga Connect-R din vânzarea ziarelor, înainte să ajungă celebru. Momente dificile acum mulți ani

4 zile in urmă 12

Connect-R a vorbit deschis despre viața lui de dinainte de a deveni cunoscut. El a trecut prin momente dificile până să ajungă să cunoască celebritatea și nu se jenează cu faptul că a fost sărac și a fost nevoit să muncească din greu pentru a se întreține. Artistul a lucrat în adolescență ca vâznător de ziare și a mărturisit câți bani câștiga pe zi.

Câți bani făcea Connect-R înainte să fie cunoscut

Deși sunt de mult apuse timpurile în care era nevoit să muncească și să se gândească cu îngrijorare la ziua de mâine, Connect-R nu a uitat de unde a plecat și își aduce aminte constant de vremurile când își câștiga banii cu greu.

El a avut parte de o copilărie dificilă și o adolescență presărată cu lipsuri, motiv pentru care a decis să aducă un ban acasă. S-a apucat să vândă ziare, în stradă și în fiecare zi făcea bani suficienți pentru mâncare și țigări.

”30 de lei noi! Practic îmi ajungeau să-mi iau țigări, îmi luam ceva de la un fast food din Piața Romană, că acolo se adunau toți rapperi, și un suc, cam asta se întâmpla, de atât îmi ajungeau banii”, a spus Connect-R.

Care a fost coșmarul copilăriei sale

În acel timp, artistul urmărea o carieră în muzică și nu mică i-a fost mirarea când și-a auzit melodia într-o mașină din trafic. A aruncat toate ziarele și de atunci s-a hotărât să facă doar muzică.

Coșmarul copilăriei mele… cred că lacrimile mamei mele. Știu că eram mic și îi spuneam mamei: nu mai plânge, o să mă fac mare și o să am bani la bancă!

Cred că văzusem ceva reclame cu bănci și mă gândeam la asta. O vedeam mereu tristă, îi era greu să facă rost de bani pentru strictul necesar.

Dar cred că era o problemă în majoritatea familiilor, nu doar a alor mei, în perioada asta de la Comunism la adaptarea la Democrație.

Ăsta a fost coșmarul vieții mele. Că ne-am mutat din loc în loc… uiți când ești copil, ieșeam afară, mă jucam.

Dar lacrimile mamei mele nu mi-au dat pace mult timp. Cred că ăsta a fost și un motor pentru reușita mea.”, a mărturisit Connect-R.

The post Câți bani câștiga Connect-R din vânzarea ziarelor, înainte să ajungă celebru. Momente dificile acum mulți ani appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă