Câți bani a plătit Anda Adam pe o geantă. Artista investește sume colosale în accesorii

1 lună in urmă 26

Anda Adam este una din cele mai cunoscute cântărețe din România, iar pentru asta vedeta se ocupă mult de imaginea sa. Artista investește sume colosale în piese vestimentare și în accesorii. Câți bani a dat pe ultima achiziție? Multe doamne și-ar dori o astfel de geantă.

Care este cel mai scump obiect din garderoba Andei Adam?

Anda Adam nu ține cont de bani atunci când vine vorba despre imaginea sa. Aceasta este una din cele mai cunoscute cântărețe de la noi, motiv pentru care contează extrem de tare ca fanii să o vadă mereu atentă la detalii. Cântăreața a dezvăluit că a plătit chiar recent 9.000 de euro pe ultima sa achiziție, când a plecat peste hotare.

Blondina este pasionată de modă și plătește sume mari pe piesele vestimentare care îi fac cu ochiul și pentru care acum ar putea fi punctată în plus în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil”. Desigur că la recenta plecare în străinătate nu a făcut niciun pas în spate de la shopping, astfel că s-a întors pe meleaguri cu câteva bijuterii pentru garderoba sa.

“Investesc mult în ținute vestimentare. La ultima plecare în străinătate, pentru că de cele mai multe ori îmi cumpăr haine de acolo, mi-am achiziționat o geantă destul de scumpă, undeva în jur de 8000-9000 de euro. Cred că este unul dintre cele mai scumpe obiecte din garderoba mea”, a declarat Anda Adam, potrivit fanatik.ro.

De asemenea, solista a mai dezvăluit că există câteva ținute în care evită să-și facă apariția la evenimente, pe micile ecrane sau chiar pe stradă. Mai exact, este vorba despre fustele mici pentru că aceasta consideră că îi dau un aspect vulgar care nu este deloc pe gustul ei.

„E prea scump și mi-a fost frică să-l iau. Este în seif!”

Anda Adam este acum în culmea fericirii. După un eșec în dragoste, aceasta a decis să lase în urmă trecutul și să își caute în continuare fericire. Iată că nici nu a avut mult timp de așteptat pentru că la scurtă vreme după anunțul public legat de divorțul de tatăl fetiței sale Anda era surprinsă la brațul unui afacerist.

Bărbatul a cerut-o de soție recent, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură să o vadă din nou în rochie de mirească.

“Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine.

Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau. Este în seif!”, a spus Anda Adam, în urmă cu ceva timp, la emisiunea ‘Bravo, ai stil’.

The post Câți bani a plătit Anda Adam pe o geantă. Artista investește sume colosale în accesorii appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă