Câți bani a făcut statul român, într-o singură zi, din amenzile date pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid 

3 săptămâni in urmă 33

Amenzi pentru nepurtarea măștii / Foto: Inquam Photos, George CălinAmenzi pentru nepurtarea măștii / Foto: Inquam Photos, George Călin

Politiștii și reprezentanții celorlalte autorități cu atribuții în domeniu au aplicat, în ultimele 24 de ore, 6.398 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.738.260 de lei, în urma acțiunilor de verificare a modului în care sunt respectate prevederile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

LUNI, 12 APRILIE 2021, 17:21

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

"Peste 4.700 de politisti, impreuna cu jandarmi, politisti de frontiera, cadre ISU, politisti locali, reprezentanti ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sanatatii, Ministerului Muncii si Protectiei Sociale, Ministerului Transporturilor si ai autoritatilor publice locale, au desfasurat 891 de actiuni de verificare, la nivel national", informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane.

Au fost efectuate 84.741 de verificari cu privire la respectarea masurilor si interdictiilor impuse.

"Politistii se afla permanent la datorie si vor interveni cu fermitate in toate situatiile in care legea este incalcata. Sanatatea si siguranta cetatenilor sunt prioritare tuturor institutiilor cu atributii in domeniul ordinii si sigurantei publice", arata sursa citata.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă