Câți bani a economisit Gigi Becali după despărțirea de Budescu! Afacere excelentă și pentru fotbalist

2 săptămâni in urmă 12

  • WTA Adelaide: Paula Badosa - Victoria Azarenka, marți 12:00, Digi Sport 3

  • WTA Melbourne: Sorana Cîrstea - Varvara Gracheva, marți 10:00, Digi Sport 2

Mijlocașul, care mai avea un an și jumătate de contract și era remunerat lunar cu suma de 25.000 de euro, a ținut la bani astfel că a primit o despăgubire consistentă din partea finanțatorului. Astfel, Budescu s-a ales cu suma de 230.000 de euro după cele patru luni petrecute la gruparea vicecampioanei.

Câți bani a economisit Gigi Becali după despărțirea de Budescu!

Prin această mișcare, Becali a făcut, din nou, o economie importantă la FCSB. Dacă și-ar fi dus angajamentul până la capăt, Budescu ar fi primit de la roș-albaștri suma de 450.000 de euro numai din contract. Așa se face că milionarul din Pipera a economisit cel puțin 220.000 de euro.

La acești bani, dacă adăugăm și clauza de reziliere a lui Edi Iordănescu (43 de ani), pe care antrenorul nu a vrut să o mai activeze, în valoare de 500.000 de euro, reiese că Becali a economisit aproape 800.000 de euro.

Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea. El mai avea încă un an jumate contract.

Păi, cum să nu semneze? Ia 150.000 de euro pentru patru luni”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Constantin Budescu, un gol în 11 meciuri la FCSB

De la revenirea din septembrie, Constantin Budescu a evoluat în 11 partide pentru FCSB și a reușit un singur gol, al victoriei cu Chindia, și o pasă decisivă, pentru Ianis Stoica, în partida cu FC Botoșani, câștigată cu 3-1.

Rămas liber de contract, Constantin Budescu este așteptat la Petrolul Ploiești, liderul din Liga 2, unde a anunțat că vrea să joace în finalul carierei.

Etichete: gigi becali , constantin budescu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă