Câți bani a costat cel mai scump articol vestimentar al Otiliei Bilionera. Suma te va uimi (exclusiv)

1 săptămână in urmă 14

Otilia Bilionera este una dintre cele mai cunoscute artiste românce, iar succesul în cariera muzicală i-a adus bani frumoși în conturi și multe satisfacții financiare. Fosta Faimoasă de la Survivor România 2021 are o colecție impresionantă de costumații de scenă. Care este cel mai scump articol vestimentar al solistei.

Cel mai scump articol vestimentar al Otiliei Bilionera valorează 9.000 de euro

Este una dintre cele mai frumoase și curtate femei din showbizul românesc, fiind o artistă pentru care imaginea contează foarte mult. Cu toate acestea, Otilia Bilionera mărturisește că nu investește o avere în haine de lux, pe care le consideră, într-un final, doar veșminte menite să-ți acopere trupul.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru impact.ro, Otilia Bilionera a dezvăluit care este cel mai scump articol vestimentar pe care-l posedă. Ar fi vorba despre o salopetă bătută în întregime cu pietre Swarovski, ce valoarează 9.000 de euro.

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 spune că superba salopetă a fost un cadou, întrucât șatena nu ar fi cheltuit o sumă atât de mare pe haine.

„Nu sunt genul care să dau mulți bani pe haine, sunt niște cârpe, indiferent că e brand sau nu, tot cârpă e. Cred că am o salopetă cu pietre Swarovski, care valorează vreo 9.000 de euro, dar e lucrată toată din pietre Swarovski.

Nu am dat bani pe ea, am primit-o. Am purtat-o de două ori, că nu pot să o port de mai multe ori, o data a fost când am câștigat în Hamburg premiul pentru cea mai bună artistă din Balcani. Am și rochie la 70 de lei, pe care o port uneori”, a declarat artista pentru impact.ro.

„Cum să-mi impună ceva mie? Că nu mai vin!”

În ceea ce privește costumațiile sale de scenă, Otilia se preocupă foarte mult de imaginea ei, ca un adevărat artist. Deși este cunoscută pentru stilul său controversat, în țările arabe, solista poartă haine puțin mai conservatoare.

„Țările arabe plătesc cel mai bine la concerte și apoi Turcia. Da, acolo schimb costumele, nu încât să te acoperi, pentru că totuși ești un artist european, international, dar cât de cât încerc să respect și tradiția lor, pentru că ești strain la ei în țară și trebuie să le respecția cultura.

Cum să-mi impună ceva mie? Că nu mai vin! Dar dau cumva de înțeles și atunci au dreptate. Mă gândesc și eu că nu pot să mă duc chiar în fundul gol, când femeile vin acoperite la mine la concert.

Port salopete, în general sunt chestii tot pe corp, mulate, care să-ți arate formele, dar să nu se vadă piele, important este să nu se vadă piele”, a completat Otilia Bilionera pentru sursa citată.

The post Câți bani a costat cel mai scump articol vestimentar al Otiliei Bilionera. Suma te va uimi (exclusiv) appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă