Câți bani a câștigat Ștefan Stan din poker. Artistul joacă de 9 ani: „Este a doua meserie pe care o fac bine”

1 lună in urmă 26

Ștefan Stan a surprins pe toată lumea când a dezvăluit că de nouă ani este jucător de poker. Artistul a câștigat zeci de mii de euro de când joacă, însă riscul să piardă banii au fost foarte mari. El își dorește să meargă și în turneele internaționale de poker.

Pe lângă meseria pe care o are, Ștefan Stan joacă poker de 9 ani. Până acum, vedeta a câștigat 30.000 de euro. În acest an, când concertele sunt prea puține sau deloc din cauza pandemiei de coronavirus, Ștefan Stan a luat decizia de a se reapuca de poker, un joc care se află între noroc și un sport al minții. El își dorește ca anul viitor să participe la câteva turnee internaționale.

„Am hotărât să mă reapuc de poker. Am câteva turnee internaționale la anul la care aș vrea să particip. Este a doua meserie pe care o fac bine. Joc de nouă ani”, a spus Ștefan Stan pentru CANCAN.

O perioadă a ieșit pe plus, însă au fost și perioade în care a pierdut. Artistul spune că poți ieși din joc după doar 10 minute și să pleci acasă fără niciun ban.

„Multe turnee câștigate, dar numai în țară, momentan. Mă gândesc să o iau internațional. Câștigurile variază, poți câștiga 2.000 de euro, dar și 200.000. Ce pot să spun, câștigurile mele nu depășesc, momentan, 30.000 de euro. La turneele de poker ai intrări de 300 – 1.000 de euro și poți să pleci acasă după numai 10 minute.

Sau să ajungi la masa finală și să intri în bani, cum se zice. Momentan, joc de antrenament. Abia de la anul încep vertiginos. Acum îmi fac mâna, cum se spune. Până la urmă, este un sport. Combinat în cunoștințe, tactică și noroc”, mai spune Ștefan Stan.

stefan-stan-tataIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Ștefan Stan, tată pentru a doua oară

Artistul va deveni tată pentru a doua oară la începutul anului viitor. Soția lui este însărcinată și așteaptă cu mare nerăbdare să-și strângă bebelușul la piept. Ștefan Stan și Simona vor avea tot o fetiță.

„Avem experiență deja. Nu ne pregătim în niciun fel special. Elif ne ocupă tot timpul din lume. Nu ne ferim de COVID, eu fiind vaccinat, bona, la fel. Doar Simona nu se poate vaccina, fiind însărcinată. Așteptăm februarie să o întâlnim pe micuță”, a mai spus vedeta pentru sursa mai sus menționată.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă