Câți bani a câștigat Simona Halep pentru calificarea în sferturi la turneul de la Stuttgart. Sportiva a sărit în sus de bucurie la propriu

3 săptămâni in urmă 20

Simona Halep a câștigat un premiu consistent pentru calificarea în sferturi la turneul de la Stuttgart, obținută grație unei victorii fulger, scor 6-1, 6-3 cu Marketa Vondrousova.

Simona Halep, a treia jucătoare a lumii și a doua favorită a turneului WTA 500 de la Stuttgart, și-a asigurat un cec în valoare de 12.500 de euro pentru calificarea în sferturi! Halep a obținut acest premiu după numai un meci disputat în Germania, ținând cont că a beneficiat de bye în turul I.

Marketa Vondrousova nu a avut nicio șansă în fața Simonei Halep, iar sportiva din Cehia se consolează cu un premiu în valoare de 6.612 euro. Turneul de la Stuttgart, a cărei campioană va pleca acasă cu un bolid Porsche, este dotat cu premii în valoare totală de 456.073 de euro.

Câți bani a câștigat Simona Halep pentru calificarea în sferturi la turneul de la Stuttgart

Pe lângă mașina Porsche pe care o va primi, campioana de la Stuttgart va încasa și un premiu financiar de 55.300 de euro! Deocamdată, Simona și-a asigurat 12.500 de euro! În întreaga carieră, Halep a strâns peste 37,4 milioane de dolari, iar în 2021 a adunat 430.000 de dolari din premiile de la turnee.

După victoria reușită în optimi la Stuttgart, Halep a postat o imagine în care sare în sus de bucurie la propriu: „Așa mă simt eu după victoria de astăzi!”, a spus Simona. Pentru ea a fost foarte important să câștige primul meci disputat pe zgură în 2021, lucru pe care l-a reușit fără emoții.

How I felt after today's match 🙃@PorscheTennis pic.twitter.com/q7OTWSkBRS

— Simona Halep (@Simona_Halep) April 22, 2021

Așii reușiți de Simona Halep la Stuttgart au generat câștiguri pentru o cauză nobilă

Simona Halep a câștigat un cec frumos, dar a generat câștiguri și pentru o cauză nobilă la Stuttgart! Simona a realizat trei ași în meciul din optimi, contribuind cu 600 de euro la o campanie umanitară! De partea cealaltă, Vondrousova a reușit un singur as.

Campania denumită „Ași pentru Caritate” a mai fost implementată și cu alte ocazii la turneul de la Stuttgart, iar fiecare as valora 100 de euro în trecut. În 2021, Porsche a plusat și a oferit 200 de euro pentru fiecare as, ținând cont că tot mai mulți oameni au nevoie de ajutor financiar în pandemie.

The post Câți bani a câștigat Simona Halep pentru calificarea în sferturi la turneul de la Stuttgart. Sportiva a sărit în sus de bucurie la propriu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă