Câți bani a câștigat Simona Halep pentru calificarea în semifinale la turneul de la Stuttgart. Bijuteria Porsche e tot mai aproape

2 săptămâni in urmă 22

Simona Halep a câștigat un premiu în valoare de 26.130 de euro pentru calificarea în semifinale la turneul de la Stuttgart! Halep mai are nevoie de două victorii pentru a cuceri titlul și pentru a pleca acasă cu un bolid Porsche. 

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a încasat un premiu important după ce a făcut instrucție cu rusoaica Ekaterina Alexandrova (26 de ani, 34 WTA) și s-a calificat în semifinale la Stuttgart. Turneul WTA 500 din Germania este dotat cu premii în valoare totală de 456.073 de euro.

Simona Halep și-a asigurat un cec de 26.130 de euro, dar și 185 de puncte WTA după calificarea în careul de ași la Stuttgart! Dacă va ajunge în ultimul act, românca va fi premiată cu 41.141 de euro, în timp ce campioana primește 55.300 de euro, dar și o mașină Porsche.

Câți bani a câștigat Simona Halep pentru calificarea în semifinale la turneul de la Stuttgart

Simona Halep și-a asigurat un cec frumos, dar miza va crește considerabil dacă trece și de următoarea adversară (Aryna Sabalenka sau Anett Kontaveit)! Sponsorul Porsche pune la bătaie o bijuterie pe roți și la ediția din acest an. Premiul constând într-o mașină a devenit deja o tradiție, regula fiind implementată încă din anii ’70 de către sponsorul principal al turneului. Halep nu a câștigat până acum turneul din Germania, dar jocul ei ne dă speranțe că poate sparge gheața în 2021.

Maria Sharapova a câștigat nu mai puțin de trei mașini Porsche, ea triumfând la edițiile din anii 2012, 2013 și 2014! După ultimul trofeu cucerit în Germania, rusoaica a făcut o glumă memorabilă, în momentul în care a fost întrebată unde va mai ține și această mașină: „Întotdeauna se găsește loc pentru încă un Porsche în garaj!”, a spus „Masha”. Ținând cont că Maria este retrasă din activitate, Simona poate fi cea care preia ștafeta! Românca a mărturisit că se simte excelent la Stuttgart, după calificarea în semifinale.

The post Câți bani a câștigat Simona Halep pentru calificarea în semifinale la turneul de la Stuttgart. Bijuteria Porsche e tot mai aproape appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă