Câți bani a câștigat Sebastian Chitoșcă la Survivor: „Ar fi trebuit să lucrez 4 ani în Germania pentru suma asta”

2 săptămâni in urmă 20

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021, 10:08 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 10:24

Fostul fotbalist Sebastian Chitoșcă (28 de ani), ex-concurent la Survivor România, a vorbit despre banii pe care i-a câștigat ca urmare a participării la show-ul postului Kanal D.

Sebastian Chitoșcă, fost jucător la echipe precum FCSB, FC Voluntari și FC Botoșani, a concurat în ultimul sezon al show-ului Survivor. Parte din echipa „faimoșilor”, Chitoșcă a părăsit competiția la finalul lunii iunie. El a dezvăluit că a obținut o sumă importantă de bani de pe urma participării la Survivor și descrie cum și-a schimbat viziunea asupra relației bani-familie în perioada recentă.

Câți bani a câștigat Sebastian Chitoșcă la Survivor

„La Survivor am făcut destul de mulți bani. E confidențială suma, dar ar fi trebuit să lucrez vreo 4 ani în Germania pentru a face banii ăia. A fost bine, financiar am susținut familia. Eu am dus greul întotdeauna. Ea doar de când lucrează, de acum, susține financiar familia. 

E de apreciat că nu a stat cu mine pentru banii mei, niciodată nu a fost chestia asta. Acum sunt mai relevant decât eram ca fotbalist”, a spus Chitoșcă la GSP Live. 

„Săptămâna trecută gândeam că aș ruga oamenii de acasă să nu mai alerge după bani. Dacă au o familie ce îl iubește cu adevărat, și oamenii ăia suferă când aleargă după bani, le-aș spune să să nu mai alerge după bani, pentru că îi vor câștiga, dar vor pierde familia. 

Acum, după ce am stat de vorbă cu mai mulți oameni familiști, spun că trebuie să le faci pe ambele fără nicio diferență. Să faci banii, să satisfaci și familia. Asta ai să o faci doar când ești copt la minte”, a adăugat el. 

Spaima unei amenzi uriașe 

Chitoșcă a dezvăluit și cum a fost amenințat cu o amendă uriașă, de 100.000 euro: 

„Am făcut o greșeală acolo. Am scăpat odată la un Reward, pe o plajă, și când nu a fost atentă producția 20 de secunde am pus mâna pe un telefon și i-am dat mesaj soției: «Sunt bine, te iubesc mult, sunt aici doar pentru bani».

S-a aflat, am fost văzut și am fost amenințat. Asta spunea regulamentul, clauza dacă îl încalci era de 100.000 euro. Le-am spus: «Vreți să mă concesionați pe 100 de ani sau pe vreo două vieți, ca să vă dau banii ăștia?»”, a adăugat Chitoșcă.

Citește mai multe știri de actualitate: 

Se vede mâna lui Iordănescu! În bine sau în rău? » 3 aspecte schimbate de la venirea lui Edi la FCSB

Valeriu Iftime, răbufnire după FC Botoșani - FCU Craiova: „E un nimeni în meseria asta! Atât poate, atât face! Mai e și încrezut”

Playtech: BOMBĂ! Ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecampf după divorțul de Anamaria Prodan. Cifrele sunt astronomice


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă