Cătălina, fiica lui Emanuel Isopescu, a murit. Cum ajunsese să arate la 49 de ani e șocant

4 săptămâni in urmă 42

Cătălina Isopescu a murit joi, 8 aprilie, din cauza unei boli grave de care suferea. Fiica lui Emanuel Isopescu avea doar 49 de ani, iar felul în care ajunsese să arate era de-a dreptul șocant, fără nicio legătură cu felul în care a arătat în toată cariera de fotomodel.

Cătălina Isopescu a murit la doar 49 de ani

Vestea morții sale a venit ca un șoc pentru mai mulți apropiați, printre care și vedete precum Dan Chișu sau Mihaela Rădulescu.

Cătălina Isopescu a fost fiica prezentatorului tv Emanuel Isopescu, cel care a murit în urmă cu un an. Ea a fost celebră la finalul anilor 90 datorită activității sale în modă. Ea avea doar 49 de ani și era împreună cu actorul Oltin Hurezeanu, cel care a participat la Exatlon. El a transmis un mesaj emoționant la moartea iubitei sale.

”Nu e soare de când ai plecat”, a scris el, alături de o fotografie cu Cătălina Isopescu.

Și Mihaela Rădulescu a reacționat la moartea vedetei, postând un mesaj alături de câteva fotografii cu modelul.

„Cătălina Isopescu… vibe-ul ei a fost…complet propriu, original. Felul ei de a fi nu-mi amintește de nimeni altcineva. Dumnezeu să te odihnească!”, a scris prezentatoarea alături de imagini.

„ Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă.

M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri.  În lacrimi trecând prin imaginile mele cu ea. Era un suflet atât de special, frumos, creativ, unic. Și îi sunt recunoscătoare din atâtea motive. Odihneste-te in pace prietena mea, Catalina Isopescu”, a scris și jurnalista Irina Ionescu Homoriceanu

Cum arăta Cătălina Isopescu, înainte să moară

Celebrul model suferea de o boală gravă, motiv pentru care a și murit. În ultimii ani de viață, Cătălina Isopescu începuse să se degradeze. Ea a slăbit foarte mult, iar părul i s-a rărit. Fotografiile cu ea de dinainte să moară arată cât de mult s-a schimbat în ultimii ani.

Vedeta a postat câteva fotografii, care arătau cât de tare a slăbit și cât de mult starea ei s-a degradat, pe parcursul anilor. Dintr-o femeie misterioasă și cu trăsături superbe, Cătălina Isopescu a ajuns să aibă trăsături ascuțite, din cauza kilogramelor pierdute.

The post Cătălina, fiica lui Emanuel Isopescu, a murit. Cum ajunsese să arate la 49 de ani e șocant appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă