Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri despre momentul în care Gigi Becali s-a schimbat: „A fost un om extaordinar, înainte!”

3 luni in urmă 75

Cătălin Zmărăndescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali, a vorbit despre momentul în care „latifundiarul din Pipera” a început să-și schimbe comportamentul și să nu mai fie persoana „extraordinară” de la început.

Cătălin Zmărăndescu a fost descoperit de Gigi Becali în cadrul unei gale de lupte, moment în care a și fost angajat de actualul finanțator de la FCSB.

Fostul luptător a încheiat orice legătură cu Gigi Becali, în 2009, după ce a fost implicat în recuperarea mașinii furate a omului de afaceri, incident în urma căruia Zmărăndescu a fost arestat preventiv.

Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri despre momentul în care Gigi Becali s-a schimbat

Cătălin Zmărăndescu spune că Gigi becali s-a schimbat în momentul în care a intrat în politică, din cauza atenției care era în jurul lui. Acesta susține că, înainte, omul de afaceri a fost o persoană extraordinară

„Să știți că Gigi n-a fost așa întotdeauna, a fost un om extraordinar, înainte. S-a schimbat în momentul in care a intrat în politică. În momentul în care a fost foarte mult în centrul atenției s-a schimbat. Probabil oricare dintre noi, dacă nu reușim să ne păstrăm capul pe umeri, facem aceeași greșeală”, a declarat Cătălin Zmărăndescu, pentru GSP.

Fostul luptător recunoaște că întâlnirea cu Gigi Becali i-a schimbat viața.

„Întâlnirea cu Gigi Becali a fost cea care mi-a influențat cel mai tare destinul. Notorietatea noastră a crescut în același timp. Și acum, după mulți ani, lumea mă intreabă de dânsul”, a mai spus Cătălin Zmărăndescu.

Gigi Becali le-a impresionat pe soția și fiica lui Marius Șumudică

Aflat în Turcia, departe de familia sa, Marius Șumudică a apreciat enorm gestul lui Gigi Becali. Acesta a dezvăluit că finanțatorul lui FCSB s-a dus chiar fără mască pentru a le duce tratamentul pentru COVID-19 soției și fiicei lui Marius Șumudică.

„Mi-a ajutat familia cu tratamentul respectiv, iar familia mea se simte extraordinar. Nici nu a trebuit să îi dau telefon că în zece minute era la mine acasă, fără mască, că el e un tip mai răzvoinic așa, cu medicamente, cu tot ce trebuie. Soția și fata mea au rămas impresionate”, a spus Marius Șumudică, la Digi Sport.

The post Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri despre momentul în care Gigi Becali s-a schimbat: „A fost un om extaordinar, înainte!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă