Cătălin Țîră și-a găsit echipă, după despărțirea de Rapid

1 lună in urmă 2

Căutat şi de câteva formaţii din ţară, din primele două eșaloane competiționale, Cătălin Țîră a ales, în cele din urmă, să îşi continue cariera în străinătate. Fotbalistul a semnat un contract cu Suduva, în Lituania, o grupare cu pretenţii în această ţară.

Suduva va fi a 6-a formație din străinătate la care evoluează Țîră, după Udinese U19, Lazio U19, ADO Den Haad, Nefchi Baku și AO Episkopi.

100.000 de euroeste cota lui Cătălin Țîră în acest moment, conform transfermarkt.de

Cătălin Țîră, viață extrasportivă controversată

De-a lungul anilor, Cătălin Țîră a ținut prima pagină a tabloidelor cu relațiile sale. Într-o apariție la GSP Live, atacantul a povestit cum a cucerit-o pe frumoasa Ilinca Vandici.

„Eram în cantonament, la Chiajna parcă. Din cauza lui Purece (n.r. Florin Purece, 27 de ani)  i-am scris. De fapt el mi-a luat telefonul și i-a scris. Ea a răspuns, am vorbit, după ne-am văzut și am fost împreună cam un an. Am început să râd când i-a scris Purece, râdea și el, ce era să mai fac, îi scrisese deja. Nu mai știu ce i-a scris, «Ești o frumoasă» sau ceva de genul ăsta. A fost o perioadă din viața mea, nu regret nimic”, a povestit Cătălin Țîră, la GSP LIVE. 

Clasament Liga 2: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Încă o echipă se retrage din Liga 2, la doar câteva zile după Turris! Cum este influențat clasamentulNicolae Grigore, după primul meci disputat de Rapid în 2021: „Mă interesează mai puțin ce au făcut cei de la FCSB”

Cum arată doctoriță de la SMURD Iași care a fost inclusă în „Atlasul Frumuseții”: „Un pacient s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și este în rai”

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Secretul neștiut al lui Mihai Mărgineanu. Pe ce și-a cheltuit averea strânsă din muzică
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă