Cătălin Măruță și Andra au făcut anunțul trist de care fanii lor se temeau. Din păcate, e adevărat

1 lună in urmă 1

Cătălin Măruță și Andra au fost confirmați cu noul coronavirus. Prezentatorul TV a făcut anunțul printr-un filmuleț postat în mediul online. „Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine, suntem în forță.”

Boala nu ocolește pe nimeni. Cătălin Măruță și Andra au fost depistați cu COVID-19. Vedeta Pro TV a făcut anunțul

Cătălin Măruță și Andra completează lista de vedete din România infectate cu COVID-19. Vedeta Pro TV a făcut anunțul pe Instagram, în urmă cu doar câteva minute.

Conform spuselor sale, toată familia, inclusiv copiii, va intra în carantină, cu precizarea că, pentru moment, cu toții se simt bine. În final, acesta a ținut să le mulțumească fanilor și apropiaților pentru mesajele frumoase și gândurile bune transmise în aceste clipe, promițându-le că îi va ține la curent.

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță. Mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta e, chiar o să avem o vacanță cu toții împreună în perioada asta, vrând, nevrând. Asta e. Va trebui să stăm 14 zile acasă. (…) Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine, suntem în forță, puțin roz nu strică niciodată, așa că vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri. Aveți grijă de voi. Sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a spus Cătălin Măruță pe Instagram.

Emisiunea ”La Măruță” va continua 

„Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă. Nu e nicio problemă, emisiunea ”La Măruță” continuă, așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și lucruri de a face ca show-ul să meargă mai departe”, a completat prezentatorul de televiziune.

Până la această oră, Andra nu a făcut niciun comentariu cu privire la starea lor.

Alte vedete care au cunoscut boala

Irina Loghin a fost tratată în spital preț de câteva zile, alături de alte trei persoane din familiei. Între timp, și în lumea sportivă se anunță zilnic noi confirmări. Fostul mare internațional Gică Popescu a fost internat pozitiv în luna septembrie, cu pneumonie, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit. La scurt timp, antrenorul FCSB și mulți oameni din staff au primit vestea că au luat boala. La fel și mulți artiști, cum ar fi Mihai de la 3 Sud Est, care a primit un diagnostic crud din partea medicilor, aceștia confirmându-i că avea 5% șanse de supraviețuire, Adriana Trandafir, Ozana Barabancea și mulți alții.

The post Cătălin Măruță și Andra au făcut anunțul trist de care fanii lor se temeau. Din păcate, e adevărat appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă