Cătălin Măruță i-a dat palpitații mari Andrei. Artista a povestit totul, prin ce a trecut VIDEO

1 lună in urmă 2

Cătălin Măruță i-a dat din nou palpitații mari Andrei! Ce a făcut cunoscutul prezentator de televiziune? Iată mărturiile artistei și emoțiile prin care a trecut recent! Vedeta a dezvăluit tot pe rețelele de socializare. Juratul de la „Românii au talent” a continuat să-și sprijine soțul.

Cătălin Măruță i-a oferit mari emoții Andrei. Ce a făcut vedeta?

Cunoscuta cântăreață a venit cu câteva detalii în fața publicului său imens. Aceasta a mărturisit că a început un proiect alături de soțul său. Mai exact, noua provocare are legătură cu propriul podcast al prezentatorului.

Artista în vârstă de 34 de ani a postat pe Instagram Stories cuvintele de laudă făcute de Teo Trandafir la adresa moderatorului. “Nu te cunosc foarte bine și aș risca să te nedreptățesc. dar sunt convinsă că ești un om minunat cu intenții foarte bune. Cred că tot ce faci, indiferent cum iți iese, faci cu suflet deschis și tu vrei să fie bine”, a precizat vedeta de la Kanal D în momentul în care Cătălin Măruță a rugat-o să-l caracterizeze.

Mândră de proiectul pe care tatăl copiilor săi l-a lansat, soista a scris câteva cuvinte despre unele gânduri care au copleșit-o recent. “Când Cătălin debutează în proiecte noi, am mari emoții. La fel a fost și zilele trecute, când se pregătea pentru o nouă provocare: podcastul.

Când am aflat cine va fi primul invitat, emoțiile mi s-au mai diluat pentru că, atunci când stau față-n față Teo Trandafir și Măruță, nu poate ieși decât varianta câștigătoare! Mult succes pe mai departe! SHARE!” este mesajul scris de Andra pe contul ei de Facebook.

Cum i-a cerut ajutorul lui Teo Trandafir în trecut?

Prezentatorul a adus în discuție la un moment dat un episod din viața lui pe care doar apropiații l-au știut până ieri. “Înainte să semnez cu PRO, te-am sunat pe tine, Teo, să îți cer părerea, să știu în ce mă bag. E ceva ce nimeni nu știe”, a declarat Cătălin Măruță, iar Teo Trandafir a reacționat astfel: “Tu nu mi-ai luat mie locul. Pentru că nu a fost al meu niciodată. Un om care moare, după el se naște altul. Asta nu înseamnă că un nou-născut ia viața celuilalt. Oricum se terminase”.

“Aflam ce invitați urma să ai și îi sunam și îi intrebam dacă nu vor să vină la noi în emisiune. Le spuneam că la noi pot sta să vorbească și două ore, la Teo, doar 10 minute”, a mai afirmat prezentatorul emisiunii “La Măruță”.

The post Cătălin Măruță i-a dat palpitații mari Andrei. Artista a povestit totul, prin ce a trecut VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă