Cătălin Măruță, despre momentul în care a fost agresat în public. Abia acum s-a aflat. „M-a umplut de sânge”

1 săptămână in urmă 11

Cătălin Măruță a vorbit pentru prima oară, în cadrul podcast-ului său, despre un moment extrem de neplăcut care a avut loc în urmă cu ceva timp. Acesta a fost agresat în timp ce se afla într-un autobus. Soțul Andrei a ajuns la spital.

„Mergeam cu autobuzul 102, în care ți se lua tot din buzunare. Am urcat, la un moment dat, la Universitate, și i-am spus unei doamne: «Sărut mână, nu vă supărați, vedeți că aveți geanta deschisă».

Lângă era un domn îmbrăcat la costum, cu diplomat, care-mi zice: «Ce te bagi mă?». Și mi-a dat un cap în nas în autobuz, la 12 ziua.

2517713484420740406227486309367838994250615nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

M-a umplut de sânge și mi-a zis: «Coborâm la prima împreună». Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic. La prima stație, la Cișmigiu, el a coborât. Eu eram mega panicat. Apoi toată lumea era revoltată, că vai ce a făcut, să-l oprească.

Eu eram atât de furios pe oamenii ăia că nu i-au zis nimic atunci, că-l lăsau pe ăla să mă omoare. Am coborât la Eroilor, unde era Spitalul Universitar, m-am dus și mi-au bandajat nasul”, a mărturisit Cătălin Măruță în podcastul lui, citat de wowbiz.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă