Cătălin Măruță a făcut anunțul zilei pentru fani. Ce se întâmplă de mâine cu emisiunea lui

1 lună in urmă 15

Cătălin Măruță a anunțat sâmbătă că a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, prin intermediul unei înregistrări video postate pe Instagram. Emisiunea sa nu va intra în pauză. Mai multe detalii a spus chiar prezentatorul TV.

Cătălin Măruță, anunțul zilei pentru fanii ”La Măruță”. Emisiunea continuă…de acasă

Prezentatorul emisiunii ”La Măruță” de la Pro TV a fost diagnosticat cu COVID-19. Acesta a făcut anunțul printr-un mesaj pe Instagram.

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanţă, mai ales că săptămâna viitoare este şi vacanţa copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanţă împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e”, a declarat el.

În continuare, Măruță a subliniat că va continua să realizeze emisiune, de acasă. „Să ştiţi că o să fim şi la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruţă continuă aşa că eu şi echipa mea cu siguranţă vom găsi cele mai inedite momente şi cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simţim bine. Vă mulţumim pentru mesaje, pentru gânduri şi aveţi grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai ţin la curent”, a lămurit acesta.

Vedeta Pro TV a revenit cu o postare ulterioară, repetând că va fi gazda show-ului său în continuare: „Ne vedem deci ca de obicei, luni, în direct de la 15:00! Transmit de acasă cu multă energie, așa cum v-am obișnuit!”.

Sărbătoare cu necaz. Vârsta de 43 de ani a venit cu o izolare 

„🎂 Iată că o zi de naștere nu vine fără surprize. Vârsta de 43 de ani a venit cu o izolare pe care o să o petrec acasă, cu familia. Important este că ne simțim bine și suntem împreună! Ne vedem deci ca de obicei, luni, în direct de la 15:00! Transmit de acasă cu multă energie, așa cum v-am obișnuit! 🤠”, a publicat Măruță în urmă cu câteva ore.

„Multă sănătate, Cătălin! 👏🏻 Mă bucur că emisiunea se ține în continuare și mai ales live:) 🤗 O seară frumoasă!/ Aveți grijă de voi și multă sănătate! 🙏🤗/ Multă sănătate/ La multii anii, Mosulee😉😉😉”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

The post Cătălin Măruță a făcut anunțul zilei pentru fani. Ce se întâmplă de mâine cu emisiunea lui appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă