Cătălin Hlistei, supărat după primul pas greșit al Rapidului din acest campionat. „A strigat și antrenorul să stăm mai sus”. Jucătorul a dezvăluit cum a ajuns să facă o tumbă după fiecare gol marcat

2 months ago 4

Rapidul nu a reușit să-și continue seria victorioasă din acest campionat. Echipa lui Adrian Iencsi a terminat la egalitate partida cu Turris Turnu Măgurele deși oaspeții au jucat mai bine de 20 de minute cu om mai puțin pe teren.

Giuleștenii sunt în continuare pe primul loc în clasament. Echipa lui Adrian Iencsi are 10 puncte după 4 etape.

„Am făcut pasul în spate fără să ne dăm seama. Am strigat și eu din tribună, a strigat și antrenorul să stăm mai sus. Nu am reușit acest lucru și astăzi am pierdut două puncte.”, a declarat după rapidistul Cătălin Hlistei.

Partida s-a terminat 1-1. Hlistei a deschis scorul, iar Damascan a egalat în ultimele secunde ale confruntării. În august, meciul dintre cele două formații s-a terminat tot 1-1. Turris a fost egalată de Rapid în minutul 97 și a pierdut promovarea în prima ligă.

„Asta consideră ei că s-a întors roata. Ce nu te doboară, te face mai puternic. Noi nu ne-am gândit că i-am egalat și că nu au promovat ei. Noi ne gândim doar la jocul nostru. De mâine ne gândim la următoarea partidă.

Este poate un blocaj în fața celor de la Turris…

Se poate spune și așa.. Este un blocaj, dar astăzi am fost aproape de victorie. Sperăm ca până la urmă să reușim să-i batem. Nu stăm cu gândul la ei, că nu putem să-i batem. Este important să acumulăm cât ami multe puncte, să intrăm în play-off și după aceea o să vedem.”, a mai afirmat jucătorul.

„Să murim unul pentru celălalt”

Cătălin Hlistei a făcut din nou o tumbă după ce a înscris. A explicat de ce face acest lucru, dar a dezvăluit și care este diferența dintre Adrian Iencsi și cei doi tehnicieni care l-au precedat. Dan Alexa și Daniel Pancu.

„Am făcut gimnatică în copilărie… Așa mă bucur eu, important este să câștige echipa.Este doar începutul campionatului. Avem un joc bun de posesie, dar după ce au luat cartonașul roșu nu am reușit să ținem de minge. Au jucători cu talie și au adus multe baloane în careu.

Deocamdată suntem pe primul loc. Avem zece puncte după patru meciuri. Fiecare antrenor are stilul lui. Cred că domnul Iencsi este mult apropiat de noi și încearcă să ne explice că trebuie să jucăm ca un grup. Să murim unul pentru celălalt, cum se spune.”, a mai spus Hlistei.

The post Cătălin Hlistei, supărat după primul pas greșit al Rapidului din acest campionat. „A strigat și antrenorul să stăm mai sus”. Jucătorul a dezvăluit cum a ajuns să facă o tumbă după fiecare gol marcat appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools