Cătălin Hlistei a anunțat obiectivul Rapidului după ce a prins un loc de play-off. „Nu ne culcăm pe o ureche!”

2 săptămâni in urmă 1

Rapid București a prins un loc de play-off după victoria de pe terenul lui Metaloglobus, scor 4-2, iar Cătălin Hlistei a anunțat ce obiectiv are gruparea din Giulești după finalul sezonului regulat.

Rapid București a învins-o pe Metaloglobus în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii a 2-a, scor 4-2, iar formația din Giulești a încheiat pe locul 4 în clasament și se va lupta în play-off pentru promovarea în Liga 1.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Cătălin Hlistei a anunțat obiectivul Rapidului după ce a prins un loc de play-off

Cătălin Hlistei a dezvăluit că obiectivul Rapidului în sezonul 2020 – 2021 este promovarea în Liga 1, dar giuleștenii vor trebui să se dueleze cu FC U Craiova 1948, Dunărea Călărași, CS Mioveni, Csikszereda Miercurea Ciuc și ASU Poli Timișoara pentru a ajunge în primul eșalon fotbalistic.

„Ne bucurăm foarte mult că ne-am îndeplinit un prim obiecitiv, azi ne bucurăm dar de muncă începem din nou. A început jocul foarte prost, parcă eram timorați, am făcut o greșeală ca de copii, apoi a doua repriză am dominat de la un capăt la altul, s-a văzut și pe tabelă. Obiectivul nostru e însă promovarea

Le era dor și suporterilor, mă bucur că au venit alături de noi, și-au riscat familiile pentru că au venit și acum se duc la familiile să zic așa. Antrenorul a zis că e doar un pas, facem o masă astăzi, eu cred că Iosif ar trebui să rămână alături de noi prin prisma rezultatelor”, a spus Cătălin Hlistei după ce Rapid a învins-o pe Metaloglobus, scor 4-2.

Giuleștenii au avut parte de susținerea suporterilor la meciul cu Metaloglobus, cei care s-au adunat lângă stadion pentru a-i încuraja pe favoriți.

The post Cătălin Hlistei a anunțat obiectivul Rapidului după ce a prins un loc de play-off. „Nu ne culcăm pe o ureche!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă