Cătălin Drulă şi-a numit un apropiat în fruntea Clubului Sportiv Rapid Bucureşti înainte să-şi dea demisia

1 lună in urmă 38

Cătălin Drulă şi-a numit un apropiat în fruntea Clubului Sportiv Rapid Bucureşti înainte să-şi dea demisia. Acesta  a revocat-o din funcţia de preşedinte al Consiliului de conducere al Clubului Rapid Bucureşti pe fosta atletă Vali Caciureac şi l-a numit pe Mircea Costin Zamfir.

Cătălin Drulă şi-a numit un apropiat în fruntea Clubului Sportiv Rapid Bucureşti înainte să-şi dea demisia

Citeşte şi Cătălin Drulă îl desfiinţează pe premierul Cîţu după ce a demisionat de la Ministerul Transporturilor: Florine, România nu te mai vrea! Terminat politic! Premier toxic!

Prin Ordinul nr.1152 din 3 septembrie 2021, ministrul USR a revocat-o pe Valy Caciureac din funcția de director și președinte al Consiliului de conduce al Clubului Sportiv Rapid București, aflat sub tutela acestui minister.

În locul fostei atlete, Drulă l-a impus prin Ordinul nr.1153/03.09.2021, pe un apropiat al său, consilierul Mircea Costin Zamfir, care, până să ajungă în minister prestase pentru un ONG din Măgurele păstorit și de Consiliul Județean Ilfov, informează Puterea.

Valy Caciureac a dovedit rezultate în conducerea clubului CS Rapid București, revigorând multe dintre secțiile clubului, ”perla coroanei” fiind secția de handbal feminin, aducând echipa între cele mai bune patru din România.

Ministerul Transporturilor a alocat Clubului Sportiv Rapid Bucureşti pentru anul 2021 un buget de 2.045.000 de lei, din care 5.206.000 lei pentru finalizarea lucrărilor la stadionul Giulești.

Citeşte şi Ministrul Cătălin Drulă anunţă lansarea licitaţiei pentru modernizarea DN 71 Târgovişte-Sinaia, investiţie evaluată la peste 1 miliard de lei

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă