Cătălin Drulă, la bilanţul de la Ministerul Transportului: "Da, Florine, s-a terminat. Te agăţi de putere, dar România nu te mai vrea"

1 lună in urmă 51

De Monica Palade.
Publicat: 07.09.2021, 11:11.
Actualizat: 07.09.2021, 11:11

Ministrul Transportului şi-a prezentat bilanţul de la Ministerul Transportului, după ce şi-a depus demisia din Guvern în această dimineaţă, alături de colegii săi din USR PLUS.

Cătălin Drulă, la bilanţul de la Ministerul Turismului

HeptaMediafax_Foto-Eduard_Vinatoru

"În această dimineaţă mi-am depus demisia. Plec astăzi de la un minister la care am muncit zi şi noapte cu pasiune pentru infrastructura României. Plec din cauza unui premier iresponsabil şi incapabil să înţeleagă ce înseamnă conducerea unui guvern. Un premier despre care am spus odată că este un zombi politic şi care nu înţelege că este terminat politic. Da, Florine, s-a terminat. Te agăţi de putere, dar România nu te mai vrea", a declarat ministrul Drulă, care şi-a continuat prezentarea bilanţului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă