Cătălin Drulă, despre negocierile cu Iohannis: ”Credea că USR e al doilea partid prezidențial. Am PNL, am și USR. Greșit/ Se aștepta să fim docili, e obișnuit să fie ascultat”

1 lună in urmă 25

Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat, duminică, la Digi24, că a participat la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis referitoare la negocierile pentru susținerea premierului Nicolae Ciucă.

Drulă a spus că președintele a lăsat o impresie rece, de respingere și nu le-a dat de înțeles celor de la USR că ar fi interesat de o reluare a colaborării dintre PNL și USR. Președintele vorbea la trecut despre colaborarea cu USR, spunea că nu a funcționat și cam atât, a povestit Drulă:

  • ”Președintele Iohannis a tratat USR ca pe al doilea partid prezidențial: ”Am PNL, am și USR”. Ceea ce e greșit. Președintele e foarte obișnuit să fie ascultat, ca partidele să-l urmeze. Ceea ce nu e cazul, pentru că noi suntem într-o situație de parteneriat. Se aștepta să fim docili. Prima ruptură a fost la demiterea lui Vlad Voiculescu. A fost o ruptură de încredere pentru că nu a existat niciun dialog”, a spus fostul ministru al Transporturilor.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă