Cătălin Botezatu vrea să fie naş la nunta Biancăi Drăguşanu cu Gabi Bădălău. Anunţul făcut de vedetă

1 lună in urmă 1

Cătălin Botezatu vrea să fie naş la nunta Biancăi Drăguşanu cu Gabi Bădălău. Designerul renumit a venit cu un anunţ extrem de spectaculos: vrea să le fie naș la nunta pe care o plănuiesc, după cum au dezvăluit surse din anturajul lor. În plus, îndrăgitul jurat de la “Bravo, ai stil!” și-a spus părerea și despre bărbatul care o face fericită pe fosta prezentatoare de la Kanal D.

Cătălin Botezatu vrea să fie naş la nunta Biancăi Drăguşanu cu Gabi Bădălău. Anunţul care a surprins pe toată lumea

Aflat de mai bine de două săptămâni într-o vacanță în Egipt, Cătălin Botezatu nu a rămas în urmă cu noutățile din viața prietenei sale apropiate, Bianca Drăgușanu.

De altfel, acesta a fost contactat de o echipă de jurnaliști în legătură cu relația amoroasă pe care diva o are cu Gabi Bădălău, el nu a refuzat să răspundă acestei provocări. Talentatul designer a mărturisit că și-ar dori să le fie naș în cazul în care nu au deja pe cineva care să îi cunune religios – surse din anturajul cuplului au spus că, de fapt, ar exista deja o pereche de nași.

“Dacă Bianca n-are naș, mă ofer eu, mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău. Mă bucur că Bianca și-a găsit jumătatea, sper ca de data aceasta să fie o căsătorie mai lungă, la cât e de nărăvașă.

În viziunea ei, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, să tacă, pentru a face ea ce vrea. Le doresc fericire, Bianca știe că eu țin mult la ea, că o iubesc mult!”, a declarat celebrul creator de modă pentru redacția PlayTech – Impact.

Citeşte şi: Adevărul despre relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi milionarul turc. Cengiz Şıklaroğlu s-a întâlnit cu Alex Bodi: „Căutaţi pe google numele meu şi al lui Bodi. Eu sunt soldat bătrân, nu proxenet”
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă