Cătălin Botezatu va colabora cu Kim Kardashian și echipa ei. „Au fost foarte impresionați de cariera mea”

1 lună in urmă 25


Cătălin Botezatu e unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. Designerul a avut mare succes și pe plan internațional, iar acum bifează o nouă reușită. Va colabora cu Kim Kardashian și cu echipa ei din America.


El a anunțat că succesul lui pe plan profesional a ajuns la urechile vedetei stabilite în Statele Unite.


„I-am cunoscut, foarte important, pe cei din echipa lui Kim Kardashian, care sunt armeni pentru că și Kim Kardashian este armeancă. Voi începe o colaborare cu ei. Au fost foarte impresionați de cariera mea, de evoluția mea și probabil că în viitor veți vedea lucruri făcute în comun cu Kim Kardashian și echipa acesteia”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars, conform spynews.ro.În luna aprilie a acestui an, Kim Kardashian a fost inclusă pe lista miliardarilor lumii. În octombrie anul trecut, vedeta avea o avere evaluată la 780 milioane de dolari.


Veniturile sale provenind din KKW Beauty erau apreciate la aproximativ 500 de milioane de dolari, iar cele din SKIMS la 225 de milioane de dolari.


Vedeta din show-ul reality TV „Keeping Up with the Kardashians” este a doua dintre surorile ei care a reușit această performanță. În urmă cu aproape doi ani, sora ei vitregă, Kylie Jenner, 23 de ani, a fost inclusă de Forbes în topul miliardarilor după succesul brandului ei de cosmetice.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă