Cătălin Botezatu și tatăl său, operați de cancer în același timp. Mărturisire emoţionantă: „”Dumnezeu nu m-a părăsit!”

2 săptămâni in urmă 16

Cătălin Botezatu și tatăl său, operați de cancer în același timp. Designerul a apelat la medicii unei clinici de renume din Turcia, în timp ce părintele său a mers pe mâna doctorilor din România.

Cătălin Botezatu și tatăl său, operați de cancer în același timp. Mărturisire emoţionantă: „”Dumnezeu nu m-a părăsit!”

„Faptul că eu și tatăl meu am fost operați în același timp a fost într-adevăr o problemă și o teamă în familie. Pentru că eu mă operam în Turcia, el în aceeași zi în România, a fost un sentiment ciudat pentru amândoi, dar până la urmă amândoi am trecut cu bine peste  această perioadă tristă din viața noastră”, a spus Cătălin Botezatu pentru Ciao!.

Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relaţia cu Elena Ceaușescu. „Nu era ușor să fiu preferatul ei. Au urmat și intimități”

„Sunt un om credincios și cred că niciodată nu l-am părăsit și nici Dumnezeu nu m-a părăsit pe mine! Numai cu credință și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să depășesc aceste momente grele ale vieții și nu mă refer numai la ultimii ani cu ultimele operații, ci în general, pentru că viața m-a încercat, mi-a dat atâtea poveri încât să vadă că pot duce și pe urmă Dumnezeu m-a ajutat să mă ridic dacă cumva eram îngenuncheat. Fără Dumnezeu, niciodată nu cred că vom putea reuși!”, a adăugat designerul.

Cătălin Botezatu în lacrimi. A vorbit în premieră despre „ruptura” de tatăl său: „E o chestiune intimă, nu am mai spus-o niciodată”

Acum câteva luni, Cătălin Botezatu a dezvăluit şi cum a ajuns să se îmbolnăvească. „Din păcate, o viață tumultoasă, poate uneori neglijentă din partea mea, te poate duce în halul acesta. Și uite, am ajuns la un cancer, o tumoră. Ulterior, s-a luat hotărârea să fiu operat în Turcia, operație de tip HIPEC (n.r. – operație și chimioterapie hipertermică intraperitoneală). Este foarte puțin cunoscută în România. A fost destul de delicat pentru că intervenea anestezia, a fost sunat medicul care se ocupă de inima mea, i s-a spus că inima nu rezistă decât câteva ore, operația a durat mai multe ore. Dar au putut să facă două intervenții într-una, au introdus un shot de chimioterapie, e ca și cum ai face chimioterapie preț de un an, dar introdusă o singură dată. E foarte greu, foarte dur, pentru că trebuie să reziști și să ai un organism puternic”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă