Cătălin Botezatu îi atrage atenția Andreei Marin în privința ținutelor pe care le îmbracă. „Trebuie să fie atentă”

1 lună in urmă 29


Săptămână de săptămână, Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu comentează ținutele vedetelor în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D. Au propria rubrică în care analizează felul în care celebritățile de la noi s-au îmbrăcat. Ieri, 25 octombrie, a venit rândul Andreei Marin.


În direct la Kanal D, Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au analizat felul în care Andreea Marin s-a îmbrăcat recent, într-o zi de toamnă. Vedeta în vârstă de 46 de ani a purtat o rochie tip cămașă, de culoare bleu. La acest articol vestimentar a asortat o pereche de sandale deschise la culoare, asortate cu paietele de pe rochie.


Văzând imaginea, Raluca Bădulescu a reacționat, s-a arătat încântată de felul în care Andreea Marin s-a îmbrăcat. „Era ea în geam, romantică. În mod surprinzător e ok. Rochia îi vine bine, îmi place accentul ăla de...este o rochie pe care sunt aplicate paiete.


Cred că este o rochie drăguță. O rochie dreaptă care îi avantajează silueta. Rochia o complimentează, este bine asortată și cu pantofii. Așa da pentru Andreea Marin.”, a spus jurata de la „Bravo, ai stil”.Cătălin Botezatu, care e creator de modă de ani de zile, a spus că nu-i displace ținuta purtată de Andreea Marin. Ce l-a deranjat a fost felul în care e cusută rochia. El are un atelier de creație și susține că felul în care e executat articolul vestimentar nu e unul bun.


A sfătuit-o pe Andreea Marin să fie atentă la persoana care îi execută ținutele, la croitoreasă.


„Mă, nu e rău. Ea privește cum a venit toamna, de pe balconul personal. Rochia îi avantajează silueta pentru că e o rochie largă. Eu nu pot, fac și croitorie acum, am atelier, nu pot să nu văd că rochia nu e ok, rochia e făcută prost rău.


Unde se termină materialul bleu și unde încep paietele nu e bine făcută, trage, ori era mai sus, ori era mai jos. Ea trebuie să fie atentă la cine îi face ținuta, la croitoreasă. Nu prea i le face bine. Pe ea o avantajează acum pentru că e largă și e ok. Mă rog, hai să-i dăm da.”, a concluzionat Cătălin Botezatu.


În aceeași ediție de la „Teo Show”, Cătălin Botezatu a comentat și felul în care Alina Eremia s-a îmbrăcat recent, dar le-a analizat și pe Ioana Ginghină, pe Diana Dumitrescu și pe Ana Morodan.https://www.youtube.com/watch?v=83kv-UXIkL4

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă