Cătălin Botezatu, dezvăluiri din culisele „Bravo, ai stil”, după retragere. „Munceam și 10-12 ore pe zi”

2 luni in urmă 16

Pe 27 iulie s-a aflat că celebrul Cătălin Botezatu se retrage de la „Bravo, ai stil”. Tibi Clenci e noul jurat, el i-a luat locul în emisiunea de la Kanal D. Creatorul de modă a dezvăluit cu ce se ocupă acum, dar și detalii din culisele show-ului de modă.

Chiar dacă nu mai apare în emisiune, Cătălin Botezatu nu are deloc timp liber. Acesta e preocupat cu diversele sale show-uri de modă, atât în România, cât și în străinătate.

Acum, acesta se poate întâlni cu clienții lui pentru comenzi și se concentrează și asupra altor proiecte despre care nu a vorbit până acum în spațiul public.

„După «Bravo, ai stil» nicidecum să fie vorba de vreo relaxare pentru că faptul că m-am retras de la acest proiect minunat nu înseamnă că am mai mult timp liber deși asta intenționam. Am avut foarte multe proiecte în perioada asta și în următoarea perioadă.

M-am retras cel puțin deocamdată, pentru că în perioada filmărilor existau foarte multe proiecte pentru mine, începând de la săptămâni ale modei în țară, dar și peste hotare care sunt foarte importante pentru mine, foarte mulți clienți și cliente cu care nu puteam să mă întâlnesc.

dreapta_3-catalin-botezatu-se-retrage-de-la-bravo-ai-stil_1_0Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

De obicei, atunci când ești designer clientul vrea să te întâlnească și acest lucru nu puteam să îl fac pentru că filmările la «Bravo, ai stil» însemnau uneori și câte 10-12 ore pe zi și am foarte multe proiecte, foarte multe prezentări de modă. Bineînțeles, eu, față de cei care nu știu, față de colegii mei, mai am și alte afaceri pe care le dezvolt și atunci îmi este greu să mă împart!”, a mărturisit Cătălin Botezatu într-un interviu pentru ciao.ro.

Cătălin Botezatu nu regretă decizia luată, însă îi pare rău că nu mai e alături de colegii lui, de prietenii care încă sunt pe platourile de filmare de la „Bravo, ai stil”.

„Dacă am regretat decizia de a pleca de la Bravo, ai stil. Nu este vorba despre un regret, este o decizie asumată, o decizie bine pusă în balanță. Niciodată nu poți spune că nu ai regrete sau că nu regreți nimic. Ba da, regret, pentru că era o atmosferă plăcută, erau niște oameni minunați și o echipă minunată, dar, bineînțeles că pentru mine, cel puțin, care am fost tot timpul o persoană activă, și care întotdeauna, de 38 de ani, a avut o activitate extraordinară, înseamnă un nou început.

Lucrez la alte proiecte, etc…Deci nu poate fi vorba de un regret total, ci doar de faptul că nu mai îmi văd prietenii, echipa…”, a mai adăugat Cătălin Botezatu potrivit sursei menționate mai sus.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă