Cătălin Anghel, semnal de alarmă după un nou eșec al Viitorului: „Noi facem lucrurile exact invers”

4 săptămâni in urmă 18

Viitorul a pierdut iar în Liga 1, de această dată pe terenul celor de la UTA, scor 0-1, iar Cătălin Anghel știe de ce jocul echipei sale are serios de suferit.

Revenit pe banca Viitorului după despărțirea de Mircea Rednic, Cătălin Anghel le reproșează jucătorilor alegerile pe care aceștia le fac pe faza ofensivă. Tehnicianul a lăsat de înțeles că era mulțumit chiar și un punct, în primul meci din play-out pentru echipa patronată de Gheorghe Hagi.

Duelul dintre UTA și Viitorul a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Cătălin Anghel, după UTA – Viitorul 1-0: „Cea mai mare problemă este faza ofensivă”

„Este o înfrângere greu de digerat, credeam că azi vom juca mai bine, dar nu ne-am creat situații, nu am atacat poarta. Nu aveam voie să luăm gol din fază fixă și pierdem un punct, aveam nevoie de rezultat. Nu avem timp să ne plângem, nu dezarmăm, reglăm lucrurile din mers și o să vină și victoria de care avem nevoie pentru a depăși acest moment greu.

Cea mai mare problemă este pe fază ofensivă. În ultimii 30 de metri, noi facem lucrurile exact invers, mișcare puțină, combinații puține. Este un campionat atipic, se joacă din 3 în 3 zile, trebuie să câștigăm meciuri”, a spus Cătălin Anghel, la finalul meciului de la Arad.

Singurul gol al meciului dintre UTA și Viitorul a fost reușit de Ioan Hora, în repriza secundă.

UTA – Viitorul | Echipele de start

UTA (4-4-2): Iacob – Simo, Ilie, Erico, Tomozei – Rusu, Vorobjovas, Albu, Roger – Petre, Hora.

Viitorul (4-3-3): Cojocaru – Boboc, Dobrosavlevici, Mladen (cpt), Dussaut – Ciobanu, Grameni, Matei – Grădinaru, Tsoumou, Jo Santos.

The post Cătălin Anghel, semnal de alarmă după un nou eșec al Viitorului: „Noi facem lucrurile exact invers” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă