Cât valorează de fapt Dennis Man? „PR de 13 milioane!” + „A vândut ceva inimaginabil. E o goangă”

3 săptămâni in urmă 32

Dennis Man a ajuns în ianuarie la Parma. A plecat de la FCSB pentru 13 milioane de euro, iar contractul cu italienii durează până la data de 30 iunie 2025.

Adrian Porumboiu, fost mare arbitru internațional și patron al FC Vaslui, spune că valoarea jucătorului român nu este aceasta. Man ar fi depășit transferul unora ca Gilardino sau Stoichkov, nume celebreîn fotbalul internațional.

În topul transferurilor din Liga 1 în străinătate sunt unii ca Nicolae Stanciu – de la FCSB la Anderlecht pentru zece milioane de euro, Vlad Chiricheş – de la FCSB la Tottenham pentru 9.5 milioane de euro sau Valentin Mihăilă – de la Universitatea Craiova la Parma pentru 8.5 milioane de euro.

Cât valorează de fapt Dennis Man? „PR de 13 milioane!” + „A vândut ceva inimaginabil. E o goangă”

Parma e aproape de retrogradare în Serie C, iar presa turcă anunță că Dennis Man s-ar putea transfera la Galatasaray.

Care e situația actuală a lui Dennis Man la Parma.

„Nu văd unul să sară. A fost Moruțan, a făcut două fente și afară! Man, dacă poate să facă cât a făcut, adică cifra pe care nu o mai spun, Doamne, eu nu pot să cred asta! E făcut să luăm banii, bravo! Niciodată asta!

O singură fentă în stânga, pasă înapoi și gata. Nicio treabă! PR-ul a fost de 13 milioane și diferența a fost cât e valorea lui. Dar bravo, asta înseamnă și o artă. Nu poți să te superi pe cel care a făcut PR-ul. Și a reușit, el e excelent aici.

Dacă n-am o admirație pentru tipul respectiv, aici am o admirație pentru că a reușit să vândă ceva ce e inimaginabil. Când am auzit, am zis că e vreo goangă ceva. Și ca dovadă, nu poate să..”, a declarat Adrian Porumboiu, la Digi Sport.

Gigi a făcut un transfer extraordinar, în raport cu situația de acum din fotbalul românesc, dar mai ales cu pandemia. Păi, el a încasat deja 11 milioane de euro de la Parma. Banii au fost achitați pe loc. Este o realizare, trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Apoi, mai sunt două milioane de euro dacă Man joacă un anumit număr de meciuri, în funcție de minute și goluri. Sunt mai multe clauze, nu le spun eu acum – Giovanni Becali, intermediar al transferului

 

 

 

The post Cât valorează de fapt Dennis Man? „PR de 13 milioane!” + „A vândut ceva inimaginabil. E o goangă” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă