Cât timp și-a propus Simona Halep să joace tenis! Fostul lider mondial, elogii la adresa Emmei Răducanu: ”Nu e o surpriză”

1 lună in urmă 25

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

Aflată în fața celui mai important eveniment din viața personală, căsătoria cu Toni Iuruc, Simona Halep a declarat că își dorește să mai joace câțiva ani la cel mai înalt nivel, dacă va fi ferită de accidentări, și a dat asigurări că va merge la Indian Wells, următorul mare turneu din circuitul profesionist de tenis.

Simona Halep: ”Îmi doresc să mai joc câțiva ani la cel mai înalt nivel”

Sunt bine fizic, nu mai am nicio accidentare. Am avut la Cincinnati o mică ruptură, dar nu a fost foarte gravă. După câteva zile, am putut să joc bandajată. Sunt foarte obosită după drum. Voi avea câteva zile de pauză și voi continua antrenamentele. Am zis că o voi lăsa mai moale în sensul că nu vreau să forțez acum, după ce mi-am revenit.

Am vorbit cu domnul Țiriac. Ce spune dânsul despre 6 luni de pauză, e vorba de o pauză activă. Adică să mă antrenez mult și să și joc. Așa că voi încerca să joc cât se poate de mult anul acesta. Și să mă pregătesc pentru anul viitor, pentru că e și vârsta, și faptul că m-am accidentat, trebuie un pic mai multă.

A fost greu să joc direct pe hard, la cel mai înalt nivel. Am avut meciuri foarte grele. Aici sunt și trebuie să fac față. Normal, da (n.r.- merge la Indian Wells). Nu vreau să mă temperez din punct de vedere profesional. Îmi doresc să mai joc câțiva ani la cel mai înalt nivel. Accidentările m-au oprit anul acesta”, a spus Simona Halep.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Fostul lider mondial s-a declarat încântată de performanța Emmei Răducanu la US Open, însă nu o consideră o surpriză pe britanica de origine română. Halep a salutat rezultatele reprezentatelor noului val din tenisul feminin.

Nu o consider o surpriză (n.r.- parcursul Emmei Răducanu la US Open). La Wimbledon, deja făcuse turul patru și a arătat un tenis foarte bun și foarte plăcut. Fernandez mi se pare o jucătoare foarte completă și foarte rapidă. O generație nouă vine din urmă și mă bucur pentru ele”, a încheiat Simona Halep.

VIDEO Simona Halep a revenit în țară după US Open

Etichete: simona halep , us open , simona halep us open , cariera simona halep , simona halep emma raducanu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă