Cât pierde PNL dacă se ajunge la anticipate - Dorin Iacob: "Este o strategie care se poate dovedi pierzătoare și dramatică"

1 lună in urmă 37

Alegeri anticipate Alegeri anticipate

Liberalii riscă să iasă pe ultimul loc în cazul unor alegeri anticipate, iar strategia lor s-ar putea să nu se ridice la nivelul așteptărilor. Este opinia analistului politic Dorin Iacob, prezentată în exclusivitate la REALITATEA PLUS. Acesta spune că PNL riscă să piardă majoritatea și lansează și un atac la adresa lui Klaus Iohannis. 

SÂMBĂTĂ, 04 SEPTEMBRIE 2021, 14:41

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

"Din păcate președintele României nu face decât un joc al echipei câștigătoare. Este o opțiune personală, dar nu este un atribut al președintelui României. Este straniu să înțelegem că un președinte al României acuză un anumit partid politic, acuzând în același timp o frământare și o opțiune a unei părți din publicul României care a adus această formațiune în parlament, un parlament care este al tuturor românilor. 

Cea mai dificilă situație în cazul unor alegeri anticipate le-ar avea PNL. De asta, strategia PNL de forță este o strategie care se poate dovedi pierzătoare și dramatică pentru partid în ansamblul său, lăsând deoparte curentele din interiorul său", a declarat consultantul politic Dorin Iacob.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă