Cât mai e până la divorțul oficial al lui Laurențiu Reghecampf! S-a stabilit data exactă

3 săptămâni in urmă 13

Laurențiu Reghecampf și-a început deja noua viață alături de Corina Caciuc, însă va avea de așteptat mai mult decât ar fi dorit până când își va încheia oficial căsnicia.

Antrenorul Universității Craiova a anunțat personal, prin intermediul contului de Instagram, care sunt detaliile divorțului care urmează în viața sa. Laurențiu Reghecampf a fost, până în acest moment, extrem de discret privind despărțirea de soția sa, și a ținut acum să lămurească aspectele legate de ruperea oficială a legăturii.

Tehnicianul formației din Bănie și iubita sa, Corina Caciuc, au deja o relație serioasă și așteaptă să aducă pe lume un copil, tânăra fiind însărcinată.

Cât mai e până la divorțul oficial al lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț în luna august a acestui an, însă modul greoi în care funcționează justiția din țara noastră îl obligă să mai aștepte ceva timp până la despărțirea oficială de soția sa. El este convins că toate aspectele separării, inclusiv cele financiare, vor fi soluționate de instanță, și a anunțat că primul termen este fixat pentru începutul lunii februarie.

Laurențiu Reghecampf a ținut să precizeze că nu are de gând să dezbată acest aspect al vieții sale în presă, urmând să își concentreze atenția asupra activității profesionale.

„Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale.

Aparițiile mele publice se vor concentra pe activitatea profesională desfășurată în calitate de antrenor. Nu intenționez să mă implic în discuții de natură conflictuală care nu vizează aspecte de interes public și nici să răspund unor eventuale acuzații neîntemeiate, formulate în afara cadrului legal”, se arată în mesajul transmis publicului de antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf.

The post Cât mai e până la divorțul oficial al lui Laurențiu Reghecampf! S-a stabilit data exactă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă