Cât îl costă motorina pe Dan Negru în fiecare an: ‘Conduc 70.000 de kilometri’ (exclusiv)

1 lună in urmă 25

De dragul iubirii, Dan Negru face mari sacrificii. Vedeta postului de televiziune Antena 1 este mai degrabă musafir decât proprietar în vila sa din Capitală, unde locuiește cu familia. Cât îl costă pe Negru motorina pentru naveta București-Timișoara-Chișinău. Prezentatorul TV conduce 70.000 de kilometri anual.

Câți bani dă Dan Negru pe motorină. Suma este uriașă!

Când se află în București, Dan Negru stă într-o frumoasă vilă cu soția, Codruța, și cu cei doi copii ai lor, Daria și Bogdan. Însă, vedeta A1 este nevoită să facă naveta București-Timișoara-Chișinău. Negru merge destul de des la Timișoara, orașul său natal, dar și la Chișinău, unde are proiecte importante.

”Eu locuiesc în trei orașe 3 orașe, Timișoara, Chișinău și București, unde am cartierul general. Anual fac cam 70.000 de kilometri cu mașina și consum cam 7.000 de litri de motorină”, a declarat Dan Negru, pentru Impact.

Dan Negru petrece foarte mult timp în mașină, pe drumul București – Timișoara sau București – Chișinău. Prezentatorul TV este nevoit să facă naveta pentru a supraveghea afacerile din Timișoara, dar și pentru a realiza, la televiziunea Prime TV din Chișinău, două emisiuni de divertisment.

„În primul rând, trebuie să fac naveta București-Timișoara, căci în orașul natal am afaceri în imobiliare și în agricultură, dar bat și drumul București-Chișinău, pentru că acolo filmez mai multe ediții deodată”, a spus vedeta Antenei 1.

De ce nu zboară cu avionul

Deși ar putea alege să zboare cu avionul, realizatorul TV preferă să conducă, deoarece are foarte multe bagaje cu haine de schimb.

„Nu merg cu avionul, pentru că trebuie să am mai multe haine de schimb, umplu un portbagaj. Dar toată vara am fost plecat, ba de la mare, ba prin orașele țării, unde am avut tot felul de evenimente. Țara asta nu are avioane bune, de pildă, mâine, nu există cursă pentru Târgu-Mureș, așa că mă duc tot cu mașina”, a precizat Dan Negru.

Toate aceste drumuri îl costă pe Negru o avere, după cum mărturisește chiar el. Anual, pe motorină se duc 9-10.000 de euro!

”La cei 70.000 de km parcurși, e nevoie de peste 7.000 de litri de motorină, așa că e o medie de 9-10.000 de euro anual. Noroc însă că mare parte din bani e decontată de cei care mă cheamă la evenimente”, a mai spus „Regele audiențelor”.

Vedeta A1 este obișnuită cu drumurile României

Dan Negru este obișnuit cu drumurile României, pe care le știe încă de la vârsta de 20 de ani, când realiza o emisiune muzicală la Radio Vacanța, în Constanța.

”Am carnet auto de la vârsta de 18 ani, l-am luat din prima, pe vremea lui Ceaușescu, atunci am primit în dar, de la tata, o mașină Dacia 1300. La 20 de ani, colaboram cu Radio Vacanța, așa că făceam naveta Timișoara-Constanța, cam 1.500 de km săptămânal, când Dacia nu prindea 100 de km/ h, căci se deșira toată.

Nu existau drumuri bune, autostradă. Nu am vândut acea mașină, este acasă, în garaj, la Timișoara, cred că încă este funcțională, nu i-am mai dat cheie. N-o vând, are valoare sentimentală, n-aș lua nici 100 de euro pe ea”, a mai dezvăluit prezentatorul TV.

The post Cât îl costă motorina pe Dan Negru în fiecare an: ‘Conduc 70.000 de kilometri’ (exclusiv) appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă