Cât de mult au crescut nepoții lui Ion Țiriac! Cei doi băieți seamănă leit cu tatăl lor | FOTO

4 săptămâni in urmă 15

Ion Țiriac este un bunic împlinit, iar nepoții miliardarului român au crescut mari și frumoși! O imagine cu cei doi băieți ai lui Ion Țiriac Jr. din căsătoria cu Ileana Lazariuc face senzație pe internet.

Ion Țiriac, fost tenismen, actualmente prosper om de afaceri, trebuie să fie mândru nevoie mare de cei doi nepoți ai săi, care au acum 13, respectiv 12 ani.

Nepoții lui Ion Țiriac, Alexandru și Nicholas Noah, apar într-o imagine rară alături de tatăl lor, Ion Țiriac Jr! Acesta a mers alături de copiii care îi seamănă leit într-o vacanță departe de țară.

Cât de mult au crescut nepoții lui Ion Țiriac! Cei doi băieți seamănă leit cu tatăl lor

Ion Țiriac Jr. apare într-o poză rară, flancat de cei doi fii ai săi, în vârstă de 13, respectiv 12 ani, alături de care petrece o vacanţă într-o țară exotică! Imaginea cu nepoții lui Ion Țiriac face senzație pe internet.

Nepotul cel mare al miliardarului Ion Țiriac a venit pe lume în luna martie a anului 2008, iar mezinul, Nicholas Noah, s-a născut în iunie 2009. Cei doi au moștenit trăsăturile fizice de la părinți și talentul de la bunicul lor. Dacă Alexandru este pasionat de tenis, Nicholas este atras de pian.

Ion Țiriac, un mentor pentru noile generații

O altă comoară a lui Ion Țiriac este unica fiică a fostului tenismen, Ioana! Aceasta are o mamă superbă, jurnalista egipteană Sophia Ayad, de la care a moștenit cele mai frumoase trăsături.

Ion Țiriac s-a implicat în creșterea urmașilor săi, dar a devenit și mentorul unor sportivi cunoscuți, printre care se numără și Simona Halep! Magnatul român i-a oferit Simonei sfaturi importante atât legate de cariera de jucătoare de tenis, cât și în afaceri! Țiriac este omul care a intermediat cel mai important contract de sponsorizare al Simonei Halep, pe care constănțeanca l-a semnat cu Nike.

The post Cât de mult au crescut nepoții lui Ion Țiriac! Cei doi băieți seamănă leit cu tatăl lor | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă