Cât costă și când veți putea avea tricouri precum cel purtat de Leo Messi la PSG

2 luni in urmă 26


Site-ul oficial al parizienilor i-a anunțat pe fani când urmează să intre în posesia unor echipamente ca acelea ce vor fi purtate de argentinian la noua sa echipă, ele fiind valabile momentan doar pentru precomandă ca să fie livrate începând de luna viitoare


Transferul lui Leo Messi la PSG este considerat de mulți specialiști drept ”tranzacția mileniului”, prin magnitudinea mutării și a șocului creat de faptul că argentinianul a părăsit Barcelona după două decenii. Suporterii grupării din „Orașul Luminilor” au devorat nu doar informațiile despre transferul lui Messi, ci și toate produsele puse la vânzare de către marketing-ul parizienilor.


Cele mai scumpe din lume


În prima seară de după materializarea tranzacției, imediat după ce PSG a pus în vânzare pe site-ul oficial peste 150.000 de tricouri cu Leo Messi, stocul a fost epuizat în 7 minute! Aceasta în condițiile în care un echipament asemănător celui pe care sud-americanul îl va purta la noua echipă, cu tot cu numărul 30 pe spate, costă 157,99 de euro. Cel mai scump tricou pentru suporteri de pe piața fotbalului internațional.


Pe site-ul oficial al francezilor, store.psg.fr, reprezentanții grupării le-au transmis un mesaj fanilor care așteaptă noi echipamente cu numele și cu numărul lui Messi: ”Salut, fani PSG. Datorită cererii mari, stocul nostru de tricouri Lionel Messi s-a epuizat rapid. Planificăm să avem disponibile tricouri suplimentare pe site pentru precomandă în curând, cu date de livrare în octombrie”.


25 de euro un tricou precum cel purtat de Messi la sosire


Tot în această vară, PSG a mai achiziționat, printre alte transferuri spectaculoase, două superstaruri ale fotbalului: Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, și Gigio Donnarruma, proaspăt campion european cu Italia, MVP-ul finalei. Însă Messi a creat isteria. În condițiile în care s-au epuizat toate echipamentele de joc cu Leo, suporterii își pot achiziționa, tot cu precomandă, tricouri asemănătoare precum cele purtate de starul mondial în momentul sosirii la Paris, cu logo-ul ”Ici c”est Paris” (n.red ”Aici este Paris), la prețul de 25 de euro bucata.


„Aici e Paris” scrie pe tricoul lui Messi Foto: HEPTA

Pentru copii, pentru bebeluși


Mai mult, francezii au marcat transferul cu tricouri pentru suporteri, cu logo-ul clubului, cu numele și cu numărul argentinianului, toate la prețul de 25 de euro bucata, iar fanii sunt informați că vor obține aceste suveniruri, cu expediere până la 31 august 2021. Mai ieftine sunt eșarfele de stadion, la 15 euro bucata. Pentru copii, tricourile sunt ceva mai ieftine, la 87,99 euro bucata. Există și echipamente speciale pentru bebeluși, tricou, pantaloni scurți și jambiere, la 82,99 euro setul.


FOTO: Hepta


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă