Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Gigi Becali. Prețul este halucinant, mulți se vor revolta

4 săptămâni in urmă 12

Gigi Becali și-a îndreptat atenția către un domeniu extrem de interesant! Patronul de la FCSB a cumpărat un hotel și speră că o să reușească să își rotunjească veniturile cu acesta. Inițial, el a achiziționat proprietatea de la mare pentru familie, însă s-a răzgândit.

Ce a reușit să facă Gigi Becali. Își dorește să dea lovitura

Hotelul Inter din stațiunea Venus aparținea de grupul Interagro, controlat de miliardarul Ioan Niculae. Gigi Becali își dorea ca stabilimentul să fie folosit de către familia lui, însă s-a răzgândit pe parcurs. În acest domeniu este implicat și Gică Hagi, care se bucură de hotelul Iaki de la malul mării.

Patronul de la FCSB a plătit o sumă de 6,8 de milioane de euro pentru această achiziție, potrivit Playsport. Hotelul a fost scos la licitație în 2019, aparținând de societatea Interagro. Gigi Becali a cumpărat hotelul de la Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu.

Gigi Becali, o nouă afacere inedită

Hotelul primea numele Carmen în urmă cu mulți ani, însă acesta este identificat cu un nou nume în zilele noastre după ce au fost făcute investiții de 10 milioane de euro pentru renovări. În trecut, Gigi Becali recunoștea că poate să îi vândă clădirea lui Ioan Niculae dacă obține mai mulți bani.

„L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră. L-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii să și câștig ceva, i-l dau înapoi omului.

Când vine omul de la pușcărie, îi spun am dat atâția bani, dă-mi atât ca să câștig și eu bani și dacă vrei, ia-l. Dacă nu vrea, ținem hotelul și gata.”, a declarat Becali, potrivit Economica.net.

Cât cere Gigi Becali pentru o noapte de cazare

Se pare că Gigi Becali își dorește ca hotelul să îi aducă mai mulți bani în această perioadă. El a deschis ușile pentru clienți și se așteaptă să primească numeroși invitați de Revelion. Bineînțeles, ei o să aibă parte de cele mai bune servicii, însă prețurile sunt unele piperate.

Cei care vor să își petreacă Revelionul în hotelul lui Gigi Becali trebuie să scoată din buzunare 198 de euro, adică 980 de lei, pentru o cameră de două persoane. Între timp, o familie poate să ofere chiar și 553 de euro pe noapte, adică 2.600 de lei. Patronul de la FCSB vrea să dea lovitura cu această afacere.

The post Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Gigi Becali. Prețul este halucinant, mulți se vor revolta appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă