Cât costă o bere în Mamaia. O vacanţă pe litoralul românesc, dezastru în buzunare

2 luni in urmă 17

Cât costă o bere în Mamaia. Cluburile de fiţe au dintotdeauna preţuri pe care nu şi le permite oricine. Distracţia costă enorm, iar pe litoralul românesc aceasta este de-a dreptul un lux.

Cât costă o bere în Mamaia

Un turist care a ales să petreacă timp într-un club de fițe din Mamaia a plătit pentru o bere nu mai puţin de 28 de lei. În astfel de locuri, apa plată nu costă mai puţin de 15 lei, iar un suc – 20 de lei. Un pahar de şampanie îl cumperi cu aproximativ 50 de lei. Berea, apa şi sucul au aproximativ aceleaşi preţuri şi pe plajele de fiţe din Mamaia, nu doar în cluburi.

Citeste si Alex Bodi, extravaganţă supremă în Mamaia. Cât l-a costat o friptură în foiţă de aur

La unele supermarketuri din Mamaia, în special cele aflate în apropierea plajelor, o apă plată la 2,5 litri costă 12 lei, cea la 0,5 litri costă 10 lei, deși în mod normal prețul este 2 lei în marile hipermarketuri.

Şi la sucuri preţurile sunt la fel de halucinante. În unele magazine din Mamaia un suc la 0,5 litri se învârte în jurul sumei de 12 lei.

Cât costă un covrig în Mamaia

Considerat alimentul săracului, banalul covrig se dezminte pe Litoral. Simplul covrig pe care îl cumperi cu 1 leu sau 1,50 lei de la metrou sau din staţiile de autobuz, pe Litoral îl cumperi cu… 15 lei!

În Mamaia Nord bungalourile şi şezlongurile ajung și la prețul cu 100 de lei pe zi. Preţurile medii ajung, însă, la 50-60 de lei. Însă, dacă îți dorești baldachin, trebuie să scoți din buzunar și 250 de lei!

Însă, la Năvodari, poți găsi şezlonguri și la 15 lei. Și pe unele plaje din Constanța poți găsi prețuri mai mici, ba chiar un șezlong de lemn cu umbrelă din stuf se poate închiria cu are 30 de lei. Însă, și aici, în weekend prețurile se pot dubla.

Citeste si Preţurile pe plajele din Mamaia au explodat de-a dreptul. Cât a ajuns să coste un simplu covrig vândut la buza mării. Turiştii sunt extrem de revoltaţi!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă