Cât cântăresc sânii Danielei Crudu, de fapt. Sunt visul oricărui bărbat, coșmarul tuturor femeilor

1 lună in urmă 1

„Nu, n-am avut nicio problemă, pur și simplu mi-am dorit altă formă care să arate mai natural”, a declarat de cu seară Daniela Crudu, la ”XNS”, unde a vorbit despre cea mai recentă intervenție estetică suferită, augmentare mamară. Tot în acest cadru a dezvăluit cât cântăresc silicoanele sale. Serghei Mizil, invitat în emisiune, s-a amuzat comparându-le.

Daniela Crudu: „Mi-am pus silicoane mai mari”. Cât cântăresc?

Chiar dacă a pornit de mult pe un drum care să o aducă într-o formă de invidiat, respectiv sport și dietă sau diferite tratamente corporale, anul 2015 a fost cel al schimbărilor venite în urma unor intervenții chirurgicale. Atunci și-a făcut Daniela rinoplastie și a scăpat de gușă, cea pe care o descria ca fiind un complex de pe vremea când poza în revista cu iepuraș. Începutul a fost mai greu, căci de atunci și până azi a bifat câteva operații estetice.

A trecut pragul medicului ba pentru a-și injecta buzele cu acid hialuronic, ba pentru diferite tratamente faciale, lifting facial, rinoplastie sau augmentare mamară. Cea din urmă intervenție a repetat-o de trei ori, dar nu din cauza unor probleme medicale, ci a lipsei sale de consecvență. Când și-a dorit mai mare, când mai mic, când a vrut altă formă – cum s-a întâmplat și de această dată.

E deschisă la noi operații estetice 

Bruneta a vrut doar să-și schimbe silicoanele cu unele cu o formă țuguiată, care lasă impresia de sân natural, și ca textură ceva mai moi. Noi pe piață, vedeta a dat fuga la doctorul său, medicul Stan Vitalie, și i-a propus schimbarea.  Aceasta a ales acum dimensiuni record, anume un litru fiecare.

„Mă plictisisem de forma aia rotundă. Eu m-am operat doar că m-am plictisit de formă. De ce nu? La sâni nu cred că o să mă mai operez, dar dacă apare ceva nou…de ce nu? La sâni am intervenit de trei ori. Dar dacă mai apar operații noi, nu știu, am să mai fac. Oricum, multe sunt vrăjeli. La mulți doctori prin afară sunt pozele retușate”, a povestit Daniela Crudu la Antena Stars.

„Zici că sunt două sticle de vin”, a completat Serghei. „Nu mă face să râd că sare siliconul”, a replicat fosta asistentă de televiziune.

The post Cât cântăresc sânii Danielei Crudu, de fapt. Sunt visul oricărui bărbat, coșmarul tuturor femeilor appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă