Cât au costat ”dorințele” lui Dan Petrescu: ”I-am adus ce a cerut! El spune că gratis. Nimic n-a fost gratis!”

5 zile in urmă 39

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Liga Națiunilor: Scoția - Ucraina, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

În ciuda aparentei împăcări dintre antrenor și patronul Ioan Varga, omul de afaceri a continuat să-l ”înțepe” pe tehnicianul de 54 de ani.

Ioan Varga: ”În vara asta am transferat de trei milioane de euro pentru el”

Cu câteva minute înainte de a apărea public comunicatul celor de la CFR Cluj, patronul echipei a continuat ”tirada” la adresa lui Dan Petrescu și a transmis că ”i-a făcut toate poftele” în această vară, pe bani mulți.

N-are de ce să se supere, n-are de ce să plece. Este datoria lui, în fişa postului scrie că trebuie să explice conducerii de ce funcţionează prost echipa. E simplu! În vara asta am transferat de trei milioane de euro pentru el.

El spune că gratis. Păi, el şi-a ales jucătorii. Eu i-am adus ce a cerut el. Ce a ales el, eu aia am adus. Dacă a fost cu bani, cu bani, care a fost fără bani oricum au costat impresarii, a costat prima de instalare la jucători, deci n-a fost nimic gratis”, a declarat Ioan Varga, pentru Digi Sport.

  • 14 jucători noi au ajuns la CFR Cluj în această vară, pentru 950 de mii de euro, potrivit Transfermarkt. Diferența până la trei milioane de euro, cel mai probabil, este reprezentată de diferite comisioane către terțe părți.

Ioan Varga, despre Dan Petrescu: ”E nebun? Eu nu mă ocup de găinării”

Ioan Varga i-a dat o replică dură lui Dan Petrescu, după ce antrenorul ar fi sugerat că omul de afaceri le-ar fi impus suporterilor să-i ceară demisia.

Eu cred că el este ofensat un pic pentru că i-a strigat lumea (n.r.- demisia). Dar eu nu am nicio implicare în asta. Eu nu mă ocup de găinării, nu mă ocup ... Cum să mă duc eu să vorbesc cu suporterii să strige demisia? E nebun? Eu nici nu mă duc pe stadion.

În primul rând eu nu mai am voie medical să mă implic cu emoţiile şi cu astea. Minimum şase luni de zile trebuie să stau departe de fotbal. Şi tocmai d-asta am vrut să fie îmbunătăţită situaţia de a câştiga nişte bani”, a mai spus Ioan Varga.

Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Ioan Varga: ”Trebuie să scoți din buzunar 400 de mii de euro și nu mai ai discuții de astea prin presă”

Ilie Dumitrescu, expertul Digi Sport, consideră că tot scandalul din Gruia din ultimele zile a fost provocat de patronul campioanei, care nu ar fi procedat corect în relația cu Dan Petrescu. În schimb, chiar dacă multă lume susține că această ”împăcare” nu va ține mult timp, fostul internațional este convins că ”Bursucul” va trece peste atacurile fără perdea ale lui Ioan Varga.

Cred că nu ar mai trebui să dai vreun mesaj că `domne, trebuie să negociem`. Ce să negociezi? Petrescu a avut ofertă să plece la echipa națională și trebuia să plătească 400 de mii. Clauza e în oglindă. Adică și tu dacă vrei să-l dai afară pe Petrescu, trebuie să dai 400 de mii.

Deci în momentul în care ajungi la un divorț d-ăsta, dragoste cu sila, trebuie să scoți din buzunar 400 de mii de euro, la cât ai băgat 40-50 de milioane, și nu mai ai discuții de astea prin presă sau să-i închizi ăluia aia ușa la stadion.

Tuchel a câștigat toate trofeele la Chelsea, `ia 15 milioane, să fii sănătos, am renunțat la tine, vrem altceva`. Asta ar trebui să devină o normalitate și aici. De ce ai semnat contract pe 3 ani?

E o relație specială între ei, de prietenie, omul a fost după el... Și-a dorit, îl suna la 4-5 dimineața,` vino înapoi că avem nevoie de tine`. Eu cred că lucrurile se vor îndrepta”, a transmis Ilie Dumitrescu.

Principalul vinovat e Neluțu Varga!”, a adăugat și Daniel Stanciu, oficialul celor de la FC Argeș, care îl cunoaște foarte bine pe Ioan Varga din perioada în care a lucrat la CFR Cluj.

Etichete: dan petrescu , transferuri cfr cluj , antrenor cfr cluj , ioan varga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă