Cât ar fi costat rochiile purtate de Carmen Iohannis la funeraliile reginei Elisabeta a II-a

5 zile in urmă 30

Carmen Iohannis l-a însoțit pe președintele Klaus Iohannis la funeraliile reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Ea a îmbrăcat ținute sobre, rochii negre, de lungime medie, dar cu toate acestea tot a fost criticată de Cătălin Botezatu, creatorul de modă. Acum, playtech.ro a dezvăluit cât ar fi costat articolele vestimentare purtate de prima doamnă.

Carmen Iohannis a îmbrăcat două rochii la funeraliile reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, ambele sunt create de designerul Andrea Tincu, creatoarea de modă cu care prima doamnă colaborează de ani de zile.

La dineul de la Palatul Buckingham, înaintea funeraliilor de luni, 19 septembrie, Carmen Iohannis a purtat o rochie neagră, simplă, la care a asortat pantofi negri și un cluch. La funeraliile de luni, când președinți de stat, împărați, regi și prim-miniștri i-au dus un ultim omagiu suveranei, Carmen Iohannis a apărut într-o rochie de catifea.

Prețul rochiilor purtate de Carmen Iohannis la acest eveniment istoric ar fi fost: 1.500 de lei, pentru rochia neagră, simplă, iar cea din catifea a costat în jur de 2.800 de lei, conform playtech.ro.

Cât ar fi costat rochiile purtate de Carmen Iohannis la funeraliile reginei Elisabeta a II-a

Carmen Iohannis, criticată de Cătălin Botezatu pentru ținutele alese

Carmen Iohannis a fost îmbrăcată de designerul român Andrea Tincu. „Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai portivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungmea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!”, este opinia lui Cătălin Botezatu.

Nici despre a doua alegere vestimentară designerul nu a avut cuvinte de laudă. „În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibi!”, a adăugat Cătălin Botezatu pentru click.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă