Cât a pierdut Mircea Badea după ce a pariat împotriva lui Liverpool: „Am pus așa pentru că am încredere în Salah”

1 lună in urmă 2

Mircea Badea a crezut că Liverpool va pierde un nou meci în Premier League și a pariat împotriva „cormoranilor”. Cunoscutul prezentator a mizat pe opțiunea 1X în meciul Liverpool - Wolves, iar cota era de 2,35. Trupa pregătită de Jurgen Klopp a câștigat la limită partida de pe Molineux Stadium, scor 1-0, printr-un gol marcat de Diogo Jota în prelungirile primei reprize

Biletul mizat în partida Wolves - Liverpool FOTO Facebook Mircea Badea

Biletul mizat în partida Wolves - Liverpool FOTO Facebook Mircea Badea

Mircea Badea: „Am încredere în Salah”

„Am pus așa pentru că am încredere în Salah! Niciodată nu risc mai mulți bani decât îmi permit să pierd”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

În acest moment, Mircea Badea are o sumă uriașă în contul aplicației de betting Betano, după cum se observă în captura postată de vedeta TV. În total, 13.000 de lei, aproximativ 2660 de euro.

Un nou pariu pierdut de Mircea Badea

În urmă cu o săptămână, Mircea Badea a avut încredere în Cristiano Ronaldo și a mizat pe calificarea lui Juventus. Torinezii aveau de întors eșecul din tur, scor 1-2, iar cota era de 1,60. În celălalt duel al serii, prezentatorul a ales varianta la îndemână, ambele formații marchează în Borussia Dortmund - Sevilla, la o cotă de 1.56. Miza biletului este 2.000 de lei, cu un eventual câștig de 5.024 de lei.

Biletul a fost însă necâștigător. Dacă la Dortmund - Sevilla au marcat ambele formații, scor 2-2, Juventus l-a trădat pe Badea. Italienii au dus meciul în prelungiri, după 2-1 în timpul regulamentar, și s-au impus cu 3-2, dar Porto a fost cea care a mers mai departe, grație golurilor mai multe marcate în deplasare.

Citește și alte știri de actualitate:

Adrian Ropotan și-a amintit cum a scăpat de furia fanilor dinamoviști, după episodul „Steaua e numai una”: „Dacă o iau, să o iau de la ei!”Campioana României la fitness, Ramona Erturk, a vorbit despre drama vieții sale: a fost violată și bătută cu bestialitate pe când avea 6 ani! „A fost o tortură și îl rugam cu toată puterea mea să mă lase”

Cum arată soția lui Pavel Stratan.Acum e clar de ce nu apare niciodată cu ea în public, ci doar cu copiii

Libertatea

Playtech: Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina. Ce a pățit antrenorul român: e fără precedent în istorie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă