Câștigătorul „iUmor” 2021, sezonul 11. Ce concurenți luptă pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro

3 săptămâni in urmă 18

În seara aceasta, la Antena 1, are loc finala „iUmor” 2021, sezonul 11. După 12 ediții pline de umor, pe parcursul cărora Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut de jurizat numere extraordinare ale unor concurenți veniți din întreaga lume, vom afla cine e câștigătorul acestui sezon.

Finala „iUmor” 2021, sezonul 11 din această seară se anunță a fi una interesantă atât din punct de vedere al conținutului adus de cei unsprezece concurenți, cât și din prisma reacțiilor celor trei jurați. Vor fi numere care vor readuce la viață jurații emisiunii, care vor bucura, supăra și enerva, totul de dragul umorului.

Finaliști „iUmor” 2021, sezonul 11

Unsprezece concurenți se vor întrece în glume și momente inedite pentru a câștiga premiul de 20.000 de euro. Este vorba despre Teodor Stroe, Kiara Anca Firan, Claudiu Medeș, Octavian Man, Tudor Costina, Virgil Ciulin, Zamfir Silaghi, Valentin Andrieș, Mădălin Ghioc, Petre Roman și Stevo Joslin.

zamfir-silaghi-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Cum se votează câștigătorul „iUmor” 2021, sezonul 11

Finala „iUmor” este înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre finaliști își va prezenta numărul pregătit. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la votul celor de acasă, în marea finală concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel vor fi eliminați din competiție.

Publicul telespectator va putea alege marele câștigător al premiului în valoare de 20.000 de euro, prin SMS la 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor anunța startul votului.

Cine a câștigat „iUmor”, sezonul 10

Andrei Garici a câștigat „iUmor” 2021, sezonul 10, în ediția de miercuri seara, 26 mai. Cei care au urcat pe scena de la Antena 1 au fost Alexandru Ghețan, Doru Nicuț, Nae Nicole, Ștefania Costache și Vlad Bieltz. Însă doar unul a plecat acasă cu premiul de 20.000 de euro. Marele câștigător „iUmor” a surprins juriul, dar și publicul cu un număr de stand-up comedy de excepție. Numărul său a scos la iveală talentul și spontaneitatea celui care a obținut marele trofeu „iUmor” din sezonul 10.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă