Câştigători „Mireasa” sezonul 4. Anunţul făcut de Antena 1 în legătură cu marea finală

2 săptămâni in urmă 15

Câştigători „Mireasa” sezonul 4. Marea finală a showului matrimonial se va desfășura duminică, 19 decembrie. Momentan, casa proiectului „Mireasă” găzduiește șase cupluri alcătuite din: Maria și Marius, Raluca și Ion, Amalia și John, Ela Petrică.

Câştigători „Mireasa” sezonul 4

Publicul este pus să aleagă cuplul câștigător de la „Mireasă”. La un moment dat, Simona Gherghe va spune stop vot, iar telespectatorii vor afla clasamentul pentru fiecare cuplu în parte.

Tinerii care vor reuși să fie votați de cei mai mulți telespectatori vor fi numiți câștigătorii celui de-al patrulea sezon al showului.

În cazul în care câștigă, îndrăgostiții sunt obligați să-și desfășoară ceremonia live, în cadrul proiectului difuzat pe antena 1.

Reamintim că sezonul trecut a fost câștigat de Liviu și Maria. Îndrăgostiții s-au bucurat de marele premiu în valoare de 40.000 de euro.

Citeşte şi: Simona Gherghe spune tot despre relația de cuplu cu soțul ei: „De aici sunt mai toate motivele noastre de ceartă”

Simona Gherghe, momente rușinoase în direct

Simona Gherghe a fost jignită de o concurentă din casa „Mireasa”. Vedeta tv a fost umilită de una dintre concurente, însă reacția nu a întârziat să apară.

Concurenta care a îndrăznit să facă un comentariu urât la adresa Simonei Gherghe este Izabela. Reacția acesteia a venit în urma unor sfaturi din partea prezentatoarei tv cu privire la aspectul său fizic. Într-una dintre edițiile trecute, Simona Gherghe i-a spus Izabelei că este frumoasă natural și nu are nevoie de lentile de contact, pentru că nu arată bine cu ele.

După ce s-au încheiat filmările, Izabela a fost foarte deranjată de comentariile prezentatoarei tv și a jignit-o pe Simona Gherghe făcând referire la înălțimea prezentatoarei.

M-am obișnuit cu critica ei. Care e problema ta? Ce îți pasă ție dacă am eu lentile. Nici mie nu-mi place că e de jumate de metru”, a spus Izabela. Concurenții din casa „Mireasa” sunt filmați non-stop, iar comentariile nepotrivite făcute de Izabela la adresa Simonei Gherghe au ajuns și la urechele vedetei tv. (Citeşte AICI mai multe detalii)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă