Câştigător iUmor 2021. Surpriză URIAŞĂ în finala iUmor din 26 decembrie. Cine a câştigat 20.000 de euro

3 săptămâni in urmă 132

Câştigător iUmor 2021.

iUmor, cea mai îndrăgită emisiune de umor din România, se apropie de finalul celui de-al unsprezecelea sezon. 11 finaliști vor încerca să câștige iUmor și premiul de 20.000 €, duminică, de la 20:00, la Antena 1.

Mihai Bendeac a primit o ofertă de la ProTv pentru a apărea la „Românii au Talent”. Ce a decis juratul de la iUmor
Câştigător iUmor 2021. După 12 ediții pline de umor, pe parcursul cărora Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut de jurizat numere extraordinare ale unor concurenți veniți din întreaga lume, cei trimiși în finală datorită votului telespectatorilor sunt Claudiu Medeș, Stevo Joslin, Octavian Man, Kiara Firan, Zamfir Silaghi, Petre Roman, Valentin Andrieș, Mădălin Ghioc, Tudor Costina, Virgil Ciulin, dar și Teodor Stroe, concurentul care s-a alăturat în urma câștigării semifinalei de săptămâna trecută.

Finala iUmor 2021 pe Antena 1 Live

Finala iUmor din acestă duminică se anunță a fi una interesantă atât din punct de vedere al conținutului adus de cei unsprezece concurenți, cât și din prisma reacțiilor celor trei jurați. Vor fi numere care vor readuce la viață jurații emisiunii, care vor bucura, supăra și enerva, totul de dragul umorului.

Zanni, de la Kanal D la Antena 1. Roast de excepţie la iUmor: „Am niște glume pe care nici eu nu le înțeleg”
Câştigător iUmor 2021. Finala ”iUmor” este înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre finaliști își va prezenta numărul pregătit. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la votul celor de acasă, în marea finală concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel vor fi eliminați din competiție.

Publicul telespectator va putea alege marele câștigător al premiului în valoare de 20.000 de euro, prin SMS la 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor anunța startul votului.

Câştigător iUmor 2021. Ce jurat a fost favoritul tău

Campania Râzi cu poftă a ajuns la sfârșit, iar spectatorii iUmor s-au distrat, au votat și au ales care dintre cei trei jurați este câștigătorul. Ce e mai important, însă, este că toată lumea și-a mai făcut un prieten: pe maestrul snack-urilor incredibile de la Alka, elefantul Manole.

Weekend de weekend, telespectatorii aleg emisiunea iUmor pentru cea mai bună pauză de relaxare din săptămână, când vor să râdă cu poftă și să se simtă cu adevărat bine, la ei acasă. Până recent, au putut să ia parte și la campania sustinuta de Manole, care le-a adus și mai multe zâmbete pe buze.

 Ce jurat iUmor a fost ales câștigătorul campaniei „Turtește-te, sucește-te sau sparge-te de râs cu Delia, Bendeac și Cheloo”

Telespectatorii au avut de votat la ce momente din emisiune să se uite în digital în funcție juratul iUmor care le place mai mult. Sub motto-ul „Turtește-te, sucește-te sau sparge-te de râs cu Delia, Bendeac și Cheloo”, fanii emisiunii de la Antena 1 au avut ocazia să își aleagă numerele amuzante din show după ce au votat pe https://razi.a1.ro/.

Cu mulți concurenți surprinzător de amuzanți, cu momente care au sucit perspectiva, cu explozie de umor, momente greu de uitat sau concurenți neobișnuit de haioși, cu momente care au turtit rutina și au schimbat perspectiva, telespectatorii iUmor au avut de unde alege.

Așa se face că cei mai mulți dintre ei au ales să se spargă de râs împreună cu Cheloo, l-au votat în număr mare și l-au ales pe el câștigătorul campaniei Râzi cu poftă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă