Câștigător iUmor 2021. Declarații emoționante făcute de Virgil Ciulin. Cine e și ce va face cu marele premiu: Am crescut la ţară!

3 săptămâni in urmă 29

Câștigător iUmor 2021. În finala emisiunii iUmor au ajuns 11 concurenţi: Claudiu Medeş, Stevo Joslin, Octavian Man, Kiara Firan, Zamfir Silaghi, Petre Roman, Valentin Andrieş, Mădălin Ghioc, Tudor Costina, Virgil Ciulin şi Teodor Stroe.

Câștigător iUmor 2021. Declarații emoționante făcute de Virgil Ciulin. Cine e și ce va face cu marele premiu: Am crescut la ţară!

Cel care a reușit să cucerească inima publicului și cele ale juraților a fost Virgil Ciulin. El a fost ales câştigător atât de public cât şi de juriul emisiunii și a plecat acasă cu premirul de 20.000 de euro.

„Bună sara, bine v-am găsit. Mă bucur că sunt aici. M-am pregătit să fiu aici. eu de 7 ani mă tund singur. Nu mă simt confortabil de intimitatea cu frizerul. Am fost la Dani BarberShop. Dar din prima mi s-a ridicat părul pe ceafă. Dani nu am încredere în tine. Dacă îți dau voie să mă atingi pe ureche deja avem o relație. Pune mâna pe bărbiță. Suntem din România, nu cred că sunt singurul care are mai mule sticle goale de șampon.

Am crescut la țară, într-o familie modestă. Nu făceam foamea, dar ca să înțelegeți nivelul, era o reclamă la ciocolată, noi reeditam reclama cu pâine. De Crăciun, sub pom, găseam dulciuri, până nu a mai avut crăci copacul ăla. Bă tati, dar unde e anul ăsta pomul nostru și mi-a zis stai liniștit nu există Moș Crăciun”, au fost câteva dintre glumele făcute de el.

Citește și: iUmor 16 octombrie VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Mihai Bendeac, momente pline de tensiune în emisiune: E cel mai rău lucru pe care îl puteţi face!
 

Imediat după ce a primit trofeul emisiunii și cecul în valoare de 20.000 de euro, câștigătorul a făcut și primele declarații. „Nu mă așteptam, sincer. Nu mă așteptam să ajung până aici. Vă mulțumesc foarte mult tuturor celor care m-ați votat, care m-ați susținut și sper să ne vedem în anii următori la spectacol de stand-up oriunde în țară. Mulțumesc foarte mult”, a spus el la Antena 1.

Citește și: Câştigător iUmor 2021. Surpriză URIAŞĂ în finala iUmor din 26 decembrie. Cine a câştigat 20.000 de euro
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă