Câștigătoarea unui concurs de frumusețe din Sri Lanka s-a ales cu răni la cap după ce o rivală i-a smuls coroana. VIDEO

1 lună in urmă 22

Scandal la un concurs de frumusețe pentru femei căsătorite în Sri Lanka. Câștigătoarea marelui premiu a suferit răni la cap după ce a izbucnit un conflict pe scenă, relatează BBC.

Câștigătoarea unui concurs de frumusețe din Sri Lanka s-a ales cu răni la cap după ce o rivală i-a smuls coroana. VIDEO

Profimedia

Pushpika De Silva a câștigat duminică titlul de regină a frumuseții în Sri Lanka, în cadrul unei ceremonii difuzate la televiziunea națională.

Câteva clipe mai târziu, o altă concurentă, Caroline Jurie, câștigătoarea din 2019, a pus mâna pe coroană și i-a tras-o de pe cap cu putere, susținând că nu i se poate acorda titlul lui Pushpika De Silva pentru că este divorțată. Aceasta i-a oferit apoi coroana ocupantei locului 2.

Coroana i-a fost returnată în cele din urmă doamnei De Silva după ce organizatorii concursului au confirmat că Pushpika este separată, dar nu este divorțată. Pe lângă premiu, câștigătoarea s-a ales și cu răni la nivelul capului.

(1) Mrs. Sri Lanka 2021 held at the Nelum Pokuna Theatre earlier today, ended a short while ago in a brawl.

Contestant number 20, Mrs. Pushpika De Silva was announced as the Winner and was crowned by Mrs. Shiranthi Rajapaksa, Mrs. Rosy Senanayake and Chandimal Jayasinghe. pic.twitter.com/ttsxxJRVpz

— DailyMirror (@Dailymirror_SL) April 4, 2021

(3) She proceeded to strip the crown off Pushpika and announced the Second Runner Up as the Winner of the pageant. #MrsSriLanka #MrsWorld #Colombo #SriLanka pic.twitter.com/JkM3RBm4J0

— DailyMirror (@Dailymirror_SL) April 4, 2021

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

sri lanka concurs frumusete conflict scena coroana rivala
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă