Câștigătoarea „Mrs. Sri Lanka”, atacată pe scenă de o fostă deţinătoare a titlului. Motivul este incredibil

1 lună in urmă 17

Câștigătoarea „Mrs. Sri Lanka„, atacată pe scenă. Pushpika De Silva a câştigat titlul în cadrul unei ceremonii difuzate la televizor duminică.

Câteva momente mai târziu, câştigătoarea din 2019 a pus mâna pe coroana lui De Silva, pretizând că nu poate primi titlul pentru că este divorţată.

Premiul i-a fost înapoiat lui Pushpika De Silva, după ce organizatorii concursului au confirmat că nu este divorţată.

Citeşte şi: 7 trucuri de frumusete cu bicarbonat de sodiu. Cum sa-l folosesti ca sampon, deodorant sau exfoliant

Câștigătoarea „Mrs. Sri Lanka”, atacată pe scenă

Juraţii au numit-o pe De Silva câştigătoare în 2021 la finala „Mrs Sri Lanka” care a avut loc într-un teatru din Colombo, duminică seară.

Însă câştigătoarea din 2019, Caroline Jurie, i-a smuls coroana invocând o regulă a organizatorilor competiţiei care precizează că participantele trebuie să fie căsătorite şi nu divorţate. Ea i-a pus coroana concurentei de pe locul doi, obligând-o pe De Silva să părăsească în lacrimi scena.

Organizatorii i-au cerut scuze lui De Silva, care a afirmat că este despărţită, nu divorţată.

Într-un mesaj pe Facebook, ea a spus că a fost la spital pentru a fi tratată din cauza rănilor de la cap după incident. De Silva a precizat că va acţiona în judecată pentru felul „nerezonabil şi jignitor” în care a fost tratată.

Sunt încă o femeie nedivorţată. O adevărată regină nu este o femeie care smulge coroana altei femei, ci o femeie care pune în secret coroana alteia!”, a scris ea.

Directorul Mrs Sri Lanka World, Chandimal Jayasinghe, a declarat pentru BBC că trofeul va fi returnat marţi lui De Silva, potrivit News.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă