Câștigă Poli Iași la masa verde? Iașiul a făcut contestație după decizia lui Chivulete de a suspenda definitiv meciul cu Viitorul! „Trebuia aprinsă nocturna la ora 16.00 sau 17.00” EXCLUSIV

1 lună in urmă 1

După ce a pierdut meciul tur cu Viitorul la masa verde, din cauza nocturnei, Poli Iași ar putea câștiga la rândul ei la masa verde returul cu Viitorul. Și tot de pe urma nocturnei.

Oficialii din Copou au contestat faptul că gazdele nu au aprins nocturna pentru cele aproape 30 de minute ce ar fi trebuit să aibă loc astăzi.

„Din punctul nostru de vedere, doar o echipă și-a dorit să joace astăzi. Normal că celor de la Viitorul le convine să ne mai pună încă o dată pe drumuri și meciul să se reia din minutul 1.

Oricum, este inacceptabil să nu respecți ROAF și să nu aprinzi instalația de nocturnă, pentru un meci programat în luna februarie la ora 16, respectiv 17.

Exact cum am pierdut noi meciul tur, din cauza nocturnei, considerăm că, de această dată, Poli Iasi trebuie să fie echipa declarată câștigătoare la masa verde. Conform ROAF, pentru luna februarie jocul trebuia desfășurat în nocturnă la această oră. Echipa gazdă nu a asigurat condițiile necesare asigurării vizibilității și nu a aprins nocturna. De aceea, am făcut contestație. În luna februarie, ora oficială de joc este  14.00. Dacă meciul a fost reprogramat la ora 16.00, respectiv 17.00, trebuiau să aprindă obligatoriu nocturna. Nu au făcut-o”, a declarat pentru ProSport președintele Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv.

The post Câștigă Poli Iași la masa verde? Iașiul a făcut contestație după decizia lui Chivulete de a suspenda definitiv meciul cu Viitorul! „Trebuia aprinsă nocturna la ora 16.00 sau 17.00” EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă