Casti de gaming cu sunet surround, vibratii si iluminare LED pentru angajati ai Primariei Alba Iulia: "Functia de vibrare o simti chiar bine"

1 lună in urmă 1

Primaria Alba Iulia a cumparat zece casti de gaming cu sunet surround 7.1, care ar urma sa fie folosite de angajatii care lucreaza online de acasa.

Achizitia a fost facuta miercuri, 17 februarie, prin cumparare directa pe platforma Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Valoarea celor zece casti este de 1.075,50 de lei, iar ofertantul este Dante International SA, administratorul site-ului emag.ro.

Potrivit descrierii, cele 10 casti de gaming, modelul Socomic G941, sunt necesare sedintelor si videoconferintelor. Modelul beneficiaza de sunet surround 7.1, functie de vibratii, microfon omnidirectional, design ergonomic si iluminare LED.

Institutul "Matei Bals" a achizitionat, in ziua incendiului, servicii de reparare a sistemelor de detectie si semnalizare a focului

Acestea au fost solicitate de catre Biroul Informatica din cadrul Primariei Alba Iulia, pentru lucrul de acasa si evitarea deplasarilor in vederea evitarii raspandirii virusului Covid-19.

Potrivit review-urilor de pe emag castile au functie de vibrare, asigura "spatialitate" a sunetului si poti sa "iti dai seama usor de unde vine inamicul". De asemenease sustine ca "functia de vibrare o simti chiar bine".

Regii moderni ai asfaltului. Companiile care castiga licitatii de zeci de milioane pentru studii de fezabilitate si constructii de drumuri

Un alt utilizator a scris ca "castile au un microfon destul de bun pentru jocuri (atunci cand vorbesti cu prietenii), nu bazaie sau ceva. Sunetul e bun, din nou nu se aude bazait sau altceva, plus ca mai are si bass care mai ampifica calitatea sunetului (atunci cand tragi cu awp-u in cs iti face masaj)".

Mai puteti citi:
Descoperirea facuta de o firma de asigurari in cazul unei masini arse in timpul unei nunti. Este suspectata o noua metoda de fraudareCe spun studentii despre profesoara de suedeza care ii umilea. "Plangeam inainte de curs. Nu pot sa cred ca nici pana acum nu s-au luat masuri"Valurile de frig care au lovit recent, provocate de anomalii ale vortexului polar. Temperaturi mai ridicate in unele parti din Groenlanda si Alaska, decat in TexasNaomi Osaka a facut instructie cu Serena Williams si e prima finalista de la Australian OpenBitcoin a mai doborat un record. Urmeaza o parte urata


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă