Casa sărăcăcioasă în care a locuit Gina Pistol. Este fix ca la țară, cu maimuțoaie în bibliotecă

3 săptămâni in urmă 35

Gina Pistol se poate considera acum o femeie împlinită! Are o familie fericită alături de Smiley și este mămica unei fetițe superbe. Prezentatoarea tv și artistul locuiesc într-o casă imensă în comuna Cernica, lângă București, deși în copilărie nu a avut parte de tot luxul și confortul.

Pentru cei care nu știu, blondina și-a petrecut o bună parte din copilărie într-un sat pitoresc din județul Teleorman. Gina Pistol s-a născut la Roșiorii de Vede, însă până la vârsta de 15 ani a locuit la Vârtoapele de Sus, un sătuc micuț din Teleorman.

Gina Pistol a crescut la țară, la bunica ei

Vedeta tv nu a avut o copilărie ușoară, motiv pentru care a decis să se mute cu mama ei la București, într-un apartament din Ferentari, înainte de a împlini 18 ani.

Părinții Ginei Pistol s-au despărțit când aceasta era destul de mică. Mama Ginei Pistol a rămas singură și era nevoită să muncească pentru a face rost de bani.

Înainte de a se muta la București, Gina Pistol a fost crescută de bunica sa, Dumitra. În urmă cu ceva ani, reporterii WOWBIZ au mers la casa în care vedeta de televiziune și-a petrecut o bună parte a vieții. Mătușa Ginei a fost cea care a oferit detalii neștiute despre copilăria blondinei.

Casa în care a copilărit vedete este una sărăcăcioasă

Casa în care a copilărit iubita lui Smiley este una sărăcăcioasă, cu o grădină imensă care adăpostește păsările și iepurii de care se îngrijește mătușa vedetei și-n prezent.

„Aici își petrecea vacanțele. Până la 15 ani, cel puțin, era nelipsită. Calul, care ei îi plăcea l-am dat pentru că nu mai avea cine să aibă grij de el. Gina se juca aici cu alți doi verișori și cu frățiorul ei mai mic”, a povestit mătușa Ginei Pistol pentru WOWBIZ.

Gina Pistol nu s-a sfiit niciodată să ascundă că s-a născut la țară și că a fost nevoită să muncească încă de mică. În urmă cu ceva timp, ea mărturisea că a lucrat la un magazin cu articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

”O familie mare… O casă, o grădină cu flori şi mulţi copaci, o pisică care să-mi stea în poală şi să toarcă, o lume mai bună pentru copiii mei şi un soţ cu care să împart toate astea”, declara Gina Pistol despre cel mai mare vis al său.

The post Casa sărăcăcioasă în care a locuit Gina Pistol. Este fix ca la țară, cu maimuțoaie în bibliotecă appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă