Casa Regală a României participă la funerariile Elisabetei a II-a. Principesa Margareta se va întâlni cu regele Charles al III-lea la o recepție oficială

1 săptămână in urmă 31

Custodele Coroanei şi Principele Consort au sosit la Londra sâmbătă, pentru a participa la Funeraliile de Stat ale Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi Irlandei de Nord. 

"Majestatea Sa Custodele Coroanei și ASR Principele Consort iau parte duminică, 18 septembrie, la Palatul Buckingham, la Recepția de Stat oferită de Majestatea Sa Regele Charles al III-lea și de Majestatea Sa Regina Consort.

În cursul serii, Majestatea Sa Margareta și ASR Principele Radu, împreună cu ASR Principesa Elena și soțul său, ES dl Alexander Nixon, se vor închina la catafalcul Majestății Sale defuncte la Parlamentul Britanic, în Westminster Hall.

Custodele Coroanei și Principele Consort au sosit la Londra sâmbătă, 17 septembrie 2022, pentru a participa la Funeraliile de Stat ale Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord. Vom reveni cu detaliile zilei de luni, ziua Funeraliilor de Stat", se arată în mesajul Casei Regale a României.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Casa Regală a României participă la funerariile Elisabetei a II-a. Principesa Margareta se va întâlni cu regele Charles al III-lea la o recepție oficială

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă